NuffnangX

Friday, January 1, 2010

Happy Berday To MIL

pada 1hb yang lalu
adalah berday MIL yang ke 60 tahun
memang sebaya dengan ayah aku
cuma MIL aku awal tahun
dan ayah aku akhir tahun


jadi hari jumaat tu
kami semua berkumpul di rumah MIL
surprise kan MIL
hehehehehehe nie semua idea adik bongsu sayang la
kami semua dah dibahagikan tugas
kak mar bawak lauk pauk
kak seri bawak lauk pauk
razak buat pencuci mulut
aku dan sayang..bawak kek berday bersama ngan makanan ringan
kak ros masak nasi hujan panas
memang meriah bila semua berkumpul



kek yang beli di SR Giant Shah Alam
sedap kek nie
sebab bila makan rasa macam ada ice cream



MIL tengan potong kek
hehehehheehe tu pun MIL aku malu-malu nak potong kek
ialah semua yangi lagu

"Allah selamatkan kamu"


yang nie memang special
pulut kuning bersama ayam panggang
nie untuk di hantar ke surau
untuk amik berkat kan


tido di rumah MIL
esoknya dari Sijangkang
aku pergi kerja
sayang yang hantar
pukol 9am baru bertolak
sampai di Subang pukol 9am
selamber jea masuk lambat :p


umairah yang suka jea
sebab pagi-pagi lagi dah naik kereta



sayang yang hantar aku pergi kerja
tak mandi lagi hehehehehe
umairah pun dah mandi


"ada bau la sayang"
hehehehehe terus kena cubit



1 kata-kata indah:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

menggiurkan btol pulut ngan ayam tu.kek coklat pisang kegemaranku..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha