NuffnangX

Thursday, January 28, 2010

Lunch Di Pizza Hut

lunch berdua sama dgn zura
ajak jea dulu lunch sama2
tapi bila tanya nak makan kat maner
aku dan zura terkedu
hehehehehhe dah tak tahu nak makan apa


finally ajak zura makan pizza jea
ajak sekali shumie dan idah
tapi diaorang ada hal
tapi promise akan lunch sama2 esok
emmm harap menjadi la
sebab kalau kami orang plan confirm tak menjadi jea
tengok dan lihat ajer la esok



aku dan zura



antara makanan yang telah dihadam terus ke dalam perut kami heheheheh
tunggu nak membuang jea ;p
tapi tu la makan kelam kabut skit
punya la besar pizza kota d'sara tu
krew pizza boleh di bilang dengan jari
lama nak tunggu untuk krew datang ambil order kami


zura plak memang kena on time masuk opis
kesian plak zura nanti
makan tak sempat nak kunyah 44x


geram menunggu tu sampai jugak makanan kami
aku siap kira lagi baper minit makanan kami akan sampai
lama la jugak
dalam hati angin jea


emmmmm tak tahu la nak cakap apa
service - OUT

6 kata-kata indah:

Zura said...

tuelah...punyelah besar...staff sikit je...hampeh tul...

zue @ annaleeya said...
This comment has been removed by the author.
saya said...

hahaha..baru tau ke service kat pizza hut tu OUT! saya memang la takkan makan situ, baik dine in or delivery. banyak lagi kedai pizza lain.. dominos is the best. so far le.

A N A K - A N A K K U said...

erm...selalu mcm tue kan, rase mknx kenyang kalau mcm mtue

CuTeMiUt78 said...

aaahaaakksss sian ko ya dik.. napa tak pos je kat akak.. blh tlg habiskan..

Redbloodsnow said...

uiii....ngidam zie tgk pizza tuh. lame x melantak kat pizza hut wehhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha