NuffnangX

Friday, January 15, 2010

Semoga Menjadi Anak Yang Solehah

alhamdulillah
niat kami memang nak ajar awal pada umairah
tentang WAJIB nya bersolat
untuk pupuk minat nie dari kecil lagi
sebagai ibu bapa kena ajar kepentingan bersolat pada anak-anak


sejak akhir-akhir nie
bila tengok aku @ babah dia bersolat
yang pasti si kecik nie akan follow jea apa yang kami buat
kalau tengok babah dia solat
si kecik nie nak pakai kain pelikat ngan kopiah


bila tengok aku plak solat
si kecik nie nak pakai telekung la plak
jadi ada telekung yang lebih aku bagi pada si kecik nie
isyaAllah hujung minggu nie nak carikan mini telekung untuk umairah


jadi jom tengok aksi-aksi umairah untuk bersolat






sejuk perut ibu yang mengandungkan umairah
jadi anak yang solehah yea umairah
mmuahhhh

9 kata-kata indah:

Mak Su said...

insyallah :)

atty's said...

insyallah ..umairah akan menjadi anak yg solehah ..amin ..

Mama_Aqish said...

wah...baguhnyer...dari tecik2 dah tanamkan...semoga menjadi anak yang sholehah...

chugie said...

alahai..so sweet.. umairah dh pandai nk belajar solat ye..

ezan said...

anak solehah :) bagus la umairah ni.. untung mama yang mengandungkannya...

** Perfect Love ** said...

wahh takutnya auntie.. macam hantu bungkus la ngeeee ;-p

~ain said...

gambar yang last tu buat ain tergelak2 uncle encem pun gelak jugak..kah kah kah

Nana said...

ehehe comei2 sama mcm damia tgk rg smyang dia dok depan kita pastu mulut kumat kamit baca apa ntah

Leeds Al-Malique said...

ololoooooo comeinyaaaaa gmbr last tu heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha