NuffnangX

Monday, January 25, 2010

MBP ~ Makanan Yang Sungguh Enak Sekali

hah pening gak kepala nak cari pot untuk lepak
ialah time sampai tu dah ramai pun blogger lain yang sudah
ada tempat untuk lepak
cuma kami jea masih berkira-kira nak lepak maner


sambil duduk-duduk tu
tengok jugak member blogger sekeliling
emmm tak ramai yang kenal
memang tak familiar la aku dengan diorang semua
jadi nak bersuai kenal pun rasa macam tak selesa
ialah nak start borak dengan apa kan
segan la plak


tempat lepak kami
masa register tu
kami dapat goodies beg
macam-macam ada dalam beg tu
sungguh la tertarik hati
thanks Kak Ros dan committe member yang lain



sticker yang tertera name aku
sticker nie berfungsi sebagai pengganti diri la
malu nak tanya nama kan
jadi baca ajer la kat sticker nie


sayang dan umairah
lekat sticker nie kat dada umairah
asyik la si kecik nie nak cabut
jadi terus lekat di belakang umairah
hah senang pun



cik abang tersayang
thanks sayang sebab sudi support aku untuk join gathering nie
mmmuahhhh



acara nie di mulakan dengan kata ucapan dari kak ros
pengasas pertubuhan MBP
habis ucapan
apa lagi kan
mesti la acara makan-makan plak
lagi plak aku rasa
rata-rata yang datang confirm belum BF lagi
walaupun pagi-pagi buta kami semua dah masak
jangan harap la nak makan dulu di rumah kan



pondok yang menempatkan pelbagai makanan yang di bawak
oleh semua teman blogger
perghhhh kalau tengok juadah yang di bawak
memang berpinar bijik mata
nak pilih maner satu untuk dimasukkan ke dalam mulut



tengok la tu
bersusun bekas makanan
pilih jangan tak pilih
sebab tu la 3 4x jugak la
aku ulang alik dari tempat lepak ke pondok
untuk ambil makanan
bab makan tak plak malu hehehhehehe
kalau boleh semua nak rasa
tapi perut memang dah full house


cake nie tak tahu saper yang bawak
memang cantik kan
rasa sayang plak nak potong
aku rasa semua orang terjah tengok cake nie
tapi takder saper pun nak potong
mungkin berperasaan seperti aku jugak kot
sayang nak potong..



hah cake nie pun sama
sayang jugak kot nak potong
comel kan

tapi kan
aku nak sangat la tahu
saper yang bawak cake carrot walnut
sedap gila la
nak jea tanya cake tu saper yang buat
kalau buat boleh tak minta resepi
kalau beli boleh tak bagitahu beli kat maner
seyes la aku memang dah tergoda dengan itu punya cake
jangan tak tahu cake tu pun sayang suka gila
siap amik 2 3 potong tapau bawak balik
hishhh memang tak malu la kami nie kan hehehehhehee

bagaitahu la erk saper yang bawak cake tu
teringin sangat nak makan lagi
plzzz



emmm siap ada PBSM
maner la tahu ader teman blogger yang pengsan sebab kekenyangan hehehehe
jadi ada lah penyelamat di sini
tapi tu la alhamdulillah tak ader apa-apa yang terjadi kan


tempat gathering nie memang bagus la
sebab dekat jea dengan playground
jadi ada la tempat kanak-kanak untuk bermain
senang la kan jadi tak la anak-anak yang datang kebosanan


hehehehhehe sambung lagi


3 kata-kata indah:

tifa said...

Hi Ena, jangan tak tau , Tifa pun tapau banyk banyak . Food semua sedap sedap kan ?

zh-ena said...

hai tifa..hehehhehe ader geng tapau bwk balik gak..mmg sedap2 kan makanan yg di bwk

Zura said...

besar2an nye gathering nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha