NuffnangX

Friday, March 5, 2010

Syukur Sangat-Sangat...Ada Jugak Rezeki Di Tempat Lain

"Boleh bercakap dengan Cik Zarena" HR

"Yea saya bercakap" aku

"Saya dari Syarikat .............. minta cik zarena datang ke Syarikat
untuk ambl offer letter" HR

"yea ker saya dapat offer tu" aku

"yea cik zarena telah di pilih untuk bekerja di syarikat kami" HR

"yea kea..terima kasih..bila saya boleh ambil offer letter tu" aku

"kalau boleh hari nie lah..pukol 5pm" HR

"Ok saya akan datang hari nie" aku

"sila bawak payslip 3 bulan sekali" HR

"OK" aku


yipieeeeeeeeeeeeeee aku dah dapat kerja
bila start kena tengok dulu offer letter tu
yeayyy Alhamdulillah

berkat doa2 kalian
sayang korang :D

dan yang pasti aku di terima kerja di syarikat yang besar
syarikat yang stabil

17 kata-kata indah:

zue @ annaleeya said...

tahniah la ena... 1st salary kene blanjer tau... hehehe...

precious innocent said...

congrate!!..

cuma, kenapa nak kene bwk payslip pulak?

-mama emma®-

Farra Dhelina said...

e'e senang nya dpt kejee... taniah..

Sidratul Muntaha said...

congrats..
murah rezeki..
rezeki anak lagi?
coming soon..
tettttttttttt!

chugie said...

wah..alhamdulillah.. ni kene buat kenduri ngn bloggers ni. ahahah:))

Nana said...

alhamdulillah...tahniah..keje elok2

Mama_Aqish said...

wah bertuahnyer...rezeki umairah ni...ena keje kat kompeni sekarang jabatan mana HR ker???

ezan said...

wah tahniah ena.. murah rezeki.. seronok dengar.. :)

Ease Basri said...

Tahniah... Semoga rezeki sentiasa melimpah ruah... Amin...

.::WaNiE::. said...

ena, tahniahhh

er tapi yelah kenapa kene bwk payslip?

attyfir said...

alhamdulillah ..murah rejeki ena..tahniah..

lily azliyana @ mama zara said...

senang jek dpt kerja baru kan..rezeki sungguh..mama Zara ni jugakla yg entah bila nak tukar kerja..hehhee

mommy twin said...

ena tahniah... pasal payslip tuh, mmg ada co yg suker mintak payslip sbb takut kiter mark up gaji tinggi sgt... tp aku mmg tak suke co cam tuh.. penah aku tolak semata2 die nk mintak pay slip... mane tak nyer aku mmg mark up kaw2 punyer..

Uda said...

alhamdulillah..
tahniah.. dpt kerja bagos dan gajinya jugak bagos

zaza said...

tahniah! aku rasa la kan na, diorg nak bg gj kat ko base on payslip tu la kot!.. .. maybe lbh sket dr gj lama!

CatlinaFly said...

ena,tahniah!alhamdulillah!

mica@tetty said...

bestnya..bila kak nk dapat rezki mcm tu ...waiting waaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha