NuffnangX

Saturday, March 27, 2010

Suka Melaram Kasut Besar

umairah dah pandai melaram skang nie
kalau keluar tu
nak pakai kasut orang dewasa jea
kasut sendiri memangd ah tak pandang dah
sayang cakap umairah ikut aku yang suka dengan kasut


kalau dapat kasut tapak tinggi
lagi la minah kecik nie suka
boleh plak si kecik tu balance kan badan dia
nie gambar di Sijangkang last week
melaram pakai kasut Cik Mar dia
ketawa semua sepupu umairah tengok telatah si kecik nie :D


jom kita layan telatah umairah dengan kasut besarnya..


try nak pakai



peace dulu bila perasan yang telatah dia di rakam oleh ibu dia



ok boleh balance nie
memang rasa tinggi la ibu bila pakai kasut nie



ok jom kita jalan-jalan buat catwalk dulu



heheheheheh finally buat catwalk depan kak Nina ngan kawan2 dia
hehehehhe siap bantai gelak
tak jatuh plak tu
elok jea pakai
jalan pun terkedek-kedek jea
macam itik pulang ke reban
hehehehhehee


alahai anak ibu


11 kata-kata indah:

Nana said...

mmg budak2 suka tol pakai kasut besar2 kan
sama je mcm damia dia selalu nau bapaki kasut tumit ibu dia yg halus2 tu takut je jatuh

.::WaNiE::. said...

hahahahha bukan mainnn

A N A K - A N A K K U said...

hehehe..proses pembelajaran tue...biarkan dia, len kali belikan kasut size XXL kat dia na...;p

zue @ annaleeya said...

budak2 mmg cenggitu ena... anak akak Airel tuh wlu pon boy, tp suka sgt pkai kasut tumit tinggi.... hehehe.... klakar kan....

~ain said...

hahah.. teringat umairah masa duk tawaf gerai makan.. imah adik ain dua tiga hari asyik duk cakap pasal umairah kat mak.. hahah

CatlinaFly said...

alololo umairah tgh berjangok! (melawa kata org kelate..) ..tak lame lagi e-ein pulak cam tu kot..

chugie said...

amboi.. ade hati ye kamu! ibu, p beli 1 kasut laik tuk umairah..

smiley said...

tapi memang betul la kak....budak kecik mmg suke berangan...pantang ade yang orang dewasa pakai...sure die pun nak jugakk...silap2...tengok akk makeup pun nanti die nak pakai jugak...hehe

regards,
Triplesmiley

saya said...

hehehe..budak2 kan suka mengikut apa yang orang dewasa buat. sebab tu kene tunjuk contoh yang baik je..yang jahat2 jangan tunjuk, baik perbuatan maupon perkataan..

Ease Basri said...

sangat SUKA dengan peace umairah...chumel...

unlisted_one said...

bleh suruh kawan dgn Diha ni..hehe. suka nak main kasut mak ye, kasut sendiri diaorg ni tak berkenan ni ena.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha