NuffnangX

Wednesday, March 3, 2010

Cepat...Cepat...Rembat Surat Khabar Sinar Harian!!!

time lunch tadi
cepat2 jea aku keluar
untuk pergi ke 7E
semata2 nak beli surat khabar
aku jarang beli paper
sebab yang selalu beli
sayang jea


yipieeeeeeeeee muka kami masuk paper tu
tapi tu la muka masing cenonet jea
imagine jea la masing2 hehehehehe

yang pasti perjumpaan nie memang la meriah
suka sangat dapat join :D



nie plak games yang member blogger lain join
aku tak join sebab keletihan mengejar umairah
tak join games pun aku dah keletihan :p



nie ada lah 2nd time aku masuk paper
1st time dulu gantering blogger jugak

pas nie nak rembat mingguan wanita plak
gathering momblogger masuk majalah jugak
nanti aku dapat beli majalah tu
nanti aku buat entry erk :D

11 kata-kata indah:

~ain said...

glemer nye u ols ni... hehehhe

zh-ena said...

ain - gamour sekejap..nak simpan dlm album keratan akhbar nie

ita cutevirus said...

cinonet pown cinonet la ena... janji masuk... huhuhuhu...

Nana said...

dah rembat dh pagi2 tadi hehe pemes3

Farra Dhelina said...

da oder kat hubby..mtk2 lah ada..huhu .. gelemer u!

zh-ena said...

ita - tu la kena buntangkan bijik mata klu nak tgk


nana - dasyat tu :D


farra - mesti ada punya la tu

Hanz said...

zh-ena, ketemu lagi kat blog pulak..add urs to my blogroll.. :>

b.O.n.d.a said...

bOnda tak bli lagi..mintak2 kat nilai tak habis lagi paper nih harini =)

zh-ena, bOnda pun da add yOu Oredi yek =)

keep in tach =p

shahrul said...

huyyooo..
sronok tuu dapat masok paper..
bukan senang..
baguih2..

:p

Redbloodsnow said...

vavavava...kuar paper tueeeeee meet up bloggers uols. ok now zie semakin jelesssssssssssssssssssssssssssssss



:P

saya said...

wahh..glamer woooo..simpan paper tu buat kenangan tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha