NuffnangX

Thursday, March 11, 2010

Pencuri Masa


bos aku ada jea depan aku nie
tapi dengan selumber aku buka blog nak update nie
hahahahahhahaha


bos aku tengah telephone pun
chit chat chit chat ngan supplier kami
dari dengar dia cakap
baik aku layan blog aku nie jap
ada gak faedahnya

ok daaa
bos aku dah panggil tu

10 kata-kata indah:

** atie + farid + aisyah ** said...

hahaha....bagus2.. brani curi mase.. :)

Ease Basri said...

Ini lah yang dinamakan sebagai WORK SMART.... ahaks... bila masuk keja baru???

zh-ena said...

atie - sambil menyelam sambil minum air hahahahaha


ease - 7hb april..harap ok la di tempat baru

Redbloodsnow said...

hahahahahahahahahahhahaha.. slumber giler ek. dpn boss pun leh terjah boss :D

.::WaNiE::. said...

sempat lagiiii hahahah

~ain said...

hahaha.. pedulik je kat bos tu.. dah nak berenti dah kan.. heheh

HOn3YB33 said...

hehee..

keje kena rest jugak..

kalo org ganu panggil "ngulor"...

Zura said...

ala xpe ko dh nk blah...buat rekod buruk sikit...biar dia kenang smpai bile2

zaza said...

aku depan bos.. siap boleh berfacebook lagi..hahah

zh-ena said...

zie - berani2 gitu jea nie


wanie - ialah bosan la tggu dia tu borak..baik wat beda yg berfaedah


ain - hheheheheh tau takper


honeybee - tu la ngulor jea keja ena nie kan :D


zura - kenang smp nangis hehehehehe


zaza - ko lg terror liss hehehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha