NuffnangX

Thursday, October 15, 2009

KaLaU BuAt AdEr Ke NaK JoiN ???

aku ingat sempena berday umairah pada 29hb nie
yang akan menggenapkan umairah ke usia setahun


ingat nak buat contest la
tapikan terpikir plak
kalau aku buat ader ker orang nak join

15 kata-kata indah:

zai kulim said...

zai org pertama yg akan join..cepat mana contest tu???kahh..kahhh

zai kulim said...

zai org pertama yg akan join..cepat mana contest tu???kahh..kahhh

Mak Su said...

kontest lagu mana? kalau senang boleh ler.... kalau nak gamba, maksu tak dak kamera sekarang, payah skit ler.

niza said...

xper...cuba jek...insya allah...ader yg join...

Zura said...

klau hadiah menarik aku pun nk join gak...walaupun aku blm ade anak lg...:D

ezan said...

ada ad.. jgn risau... heheheh... ramai je nk join. cepat2 buat contest.:P

shafarina said...

29 hari kerja... huhu


dah nak setahun dah umairah ek

[-suziey-] said...

ingt nk buat besday party..ekkek:D buat je..klu bersesuaian kita join..

Nana said...

ena sila teruskan usaha murni anda
sure ramai akn join jangan risau.pastu letak syarat2 nye kena link ke blog ena.ha..nanti org2 lain baca mest nk join nye hehehe...

antalya said...

wat contest yg pelik sket.pemenang WAJIB bg adiah besday kat umairah

Yan said...

contest pe??
klu ade kelapangan... kehendak contestpun mudah.. insya Allah kite nak join..

saya said...

wahhh..contest apa tu?? buat2.. mesti ada org join punya jangan risau. kalo org tak join, yang join tu sure kompom menang punya kan. hehehehhe,.,...buat la.. saya menyokong.

Sidratul Muntaha said...

buat jer..
mesti ade yg joint!!

lannida said...

Na, aku ada satu idea. ko wat contest gambar besday yang paling comel dan menarik ataupun design kek yg paling canggih... he..he... canggih tak idea aku????

zaza said...

buat.. jgn tak buat.. buat la.,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha