NuffnangX

Monday, October 26, 2009

LuNcH Di LaKsA ShAcK

tgh tadi aku lunch sama ngan zura
sepatutnya lunch sama ngan shumie
tapi tetiba minah tu ader hal plak..bz
jadi aku ajak zura lunch sama ngan aku



zura



aku ajak zura makan kat laksa shack
restaurant dekat ajer nagn rumah aku
area mah sing
restaurant nie baru jea buka awal bulan nie
jadi time kami datang tu
tak ramai pun customer
memula tu segan gak nak masuk
ialah takut silap kan
ingatkan opis..tapi kami tawakal ajer la melangkah masuk
bila nak masuk tu waiter kat situ alu2kan kedatangan kami
baru la lagi laju kaki kami melangkah masuk :D



biasa la kan confirm air yang sampai dulu kan
suka la ngan air banding cincau dia
sedap gila
semua terasa la



aku order set lunch
laksa lemak singapura + otak-otak + air bandung cincau = laju jea masuk dlm perut
laksa dia sedap
cuma tu la kan berlemak
jadi kat opis tadi memang aku mengantuk ajer la



nie set zura
nasi kuning....tak ingat la name set si zura nie
rendang ngan nasi dia mmg sedap la
pas nie boleh la aku order set nie plak



otak-otak plak tak sedap sgt la
rasa banyak tepong ajer
mkn kat uptown lg sedap :D

6 kata-kata indah:

chugie said...

nampak sedap plak ek.. menu baru ek tu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pergh...
kene bawak mama nie...
kasi mamam laksa...
hehehehehe...

Zura said...

aku plak terase nk cube set ko tue...nmpak selera sgt...

saya said...

entry makan2 je ena ni buat saya pon teringin tau. hehehhee...bila nak buat entry bento?? dah berkurun takde tu..

aRe_uDear said...

wah.. laksa my feveret.. meleleyy ayak liuq dah nih..

CuTeMiUt78 said...

wallaa.. mkn kat laksa plak.. maveles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha