NuffnangX

Sunday, October 25, 2009

PaSaR StADiUM..CaRi CoStUmE

semalam dalam kol 11 lebih aku ajak sayang pergi pasar stadium shah alam
ader benda aku nak cari kat pasar nie
sampai sana dlm 15 minute
tak jauhkan rumah kami

memandangkan aku ngan sayang taknak dukung umairah
dan yg pasti umairah pun taknak naik stoller
jd kami bawak ajer basikal kuning si kecik nie
siap pakaikan topi lg


umairah nie kalau dpt berjalan mmg takkan meragam la punya
panas pun panas la asalkan basikal dia dia bergerak
confirm si kecik nie akan ralit jea tgk org



kehausan minum la air masak
umairah mmg suka minum air masak tau
kalau 1 botol tu sekejap jea umairah akan habiskan



sayang yg tengah kepanasan
tapi layankan ajer permintaan isteri tersayang dia nie :D



tgk umairah tak abis2 lg minum air masak dia
umairah mcm jd tumpuan mata2 di pasar tersebut
macam pelik plak kat basikal umairah nie
mcm tak pernah nampak plak basikal yg boleh di tolak sebegini
korang pelik gak ker????

aku ajak pergi pasar stadium sbb nak cari costume
aku nak msk contest yg dianjurkan oleh kak intan
tu yg sanggup tu pergi cari costume hehehehhehe
jumpa gak gerai yg jual costume tu
mmg cantik2 dan pelbagai
tapi sayangnya tak byk ader size utk 1 tahun
taukey gerai tu bg name card utk kami pergi sendiri ke kedai diorg
nie kalau korang2 nak cuci mata
utk beli custome dan toys..sila KLIK DI SINI

dah dpt costume yg aku berkenan
terus angkat kaki balik rumah
panas wooooo



sementara tunggu sayang keluar duit kat bank
sempat lagi snap gambo umairah tgh main ngan stereng keta
memang nak jadi co pilot la umairah nie



mesti ader yg tanya aper atas kepala umairah tu kan
hehehehehehe
tu sarung mainan yg aku belikan utk umairah
bila dah buka tu akju sarungkan ajer la kat kepala si kecik nie
kelakar plak aku tgk hehehehehehe


costume aper aku beli tungguuuuuuuuuuuuu

5 kata-kata indah:

~mamazahra~ said...

ooh,ena pon rajin gak gi pasar stadium tu eyh???
norly pon rajin kesana pagi ahad,tp noly salu gi b4 kul 8,so kul 10 dah balik.tak tahanlah bersesak dan berpanas.hikhik

p/s:next time leh la berjumpaan disana...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.hik.. demi nak menjoin contest sanggup ya ena..eemmmm tak pelik aarr bawa beskal tu.. lagi senang akak rasa

Ease Basri said...

Mereka yang memandang tu tanda melihat si umairah yang sangat comel dengan topi nyer...

Huh... dulu masa blaja kat seksyen 13 selalu pegi pasar tu... sekrg dah bertahun jejak.. tapi pasar tu memang best...

pearl'E.J said...

cute jerkk dok tolak umairah dgn basikal tu... :D

Intan said...

Wahhh tak sabar sungguh nak tungguuuuu costume aper si comel umairah nak pakai nih...he he :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha