NuffnangX

Saturday, October 31, 2009

Aper Lah NaSiB Tv KaMi

dalam minggu nie
umairah asyik la kerja nya nak meng off kan tv
jd memang susah betul la bila time mengadap tv tu
tgk syork-syork tonton citer best
si kecik nie duduk depan tv pastu tgn yg kecik tu
terus off kan tv
mak aiiiii
dah pandai main off off tv nie
tapi tak kuat lg jari tu nak tekan lebih dlm utk on tv

jd tu la keja kami skang nie
bila si kecik nie off tv
kami la kena on blk tv tu
kejap bangun kejap baring
dah tak payah buat senaman tekan tubi dah
buat senaman ngan si kecik nie ajer la



aksi tgn si kecik nie off tv
dah takder gambo kat tv
pastu pandang belakang sengih kat kami berdua
dah aku ngan sayang main oooooo zommmm
saper kalah on tv
dah mcm bebudak plak perangai kami hehehehehe



dapat idea
sayang suh tampal ngan solatape kat butang on/off tv tu
terus aku gigih cari solatape dlm bilik store
jumpa gak
aper lg terus la aku tampal kat button on/off tu
hehehehehhe kelakar plak aku tgk
tapi tu ajer la penyelamat kami skang nie
nak beli kabiet tv tinggi
kena tgk budget dulu
nak beli flat scrin tv
sayang ckp tggu ader umah sendiri
baru la boleh beli huhuhuhuhu



dah tampal
umairah cuba gak nak tekan-tekan
tapi tak berjaya hehehehehhehe
pastu dpt akal nak kopek solatape tu
tak berjaya gak
sebab gam solatape tu kuat
tak berjaya gak
kali nie bila umairah pandang belakang
kami plak sengih kat dia
hehehehehehehe
lawak betul la



tapi si kecik nie dh tak pandang button on/off tu plak
skang nie beralih arah ke button yg lain plak
asyik la picit button yg utk tukar video/tv plak
jd bila dh tekan tu
terngangu la plak siaran astro kan
grrrrrrr
takkan la nak tampal gak
tengah pikir skang nie
nak tampal solatape / kabinet tv tinggi / tv flat scrin ???

kena pikir masak2 nie
sampai hangus pun takper :D

4 kata-kata indah:

ezan said...

hehehehe.. cute la umairah. pandai ni.. lepas xleh yang button on off cari button lain pulak. clever girl.. :)

ezan sokong beli flat skrin. gantung terus kat diniding.. huhuhu...

Zura said...

ko gantung t.v kat atas na...mcm kat hospital atau kedai2 makan ke..itu ngan krg2 sekali xdpt nk tekan...hahhaha..

atty's said...

kena ltk kt kabinet tinggi nie..

CuTeMiUt78 said...

emmmm umairah dah pandai ya.. hik..hik.. maknanya.. apa lagi.. kena la beli kabinet tinggi yg tak tercapai dek umairah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha