NuffnangX

Monday, October 5, 2009

PoT BaRu UtK LuNcH

skang nie aku ader pot baru utk aku dtg time lunch
ialah kat tempat keja aku nie
aku dh bosan la mkn kat kedai2 kat area subang nie
dah bosan pergi Jabina..Mak Uda..


jd hari isnin mggu yg lepas
ira la yg ajak dtg mkn kat sini
aku on jea
ialah nak gak rasa kan..klu sedap blh la selalu singgah
lunch kat sini kan


zura next time kita blh la mkn kat sini
ala dekat ajer ngan opis ko tu la
ko perasan tak gerai2 MBSA colour merah tepi jln
yg nak ke luar jln besar tu
sebelah kiri
hahhhh amik ko panjang lebar aku xplain kat maner kedai mkn nie
saper yg tak tau area subang nie
baca ajer la erk



kat area nie ader byk gak gerai nie
tapi nie ajer la satu2nya gerai yg buka
yg lain msh tutup lg



sup tulang mmg mavolousessssss sedap gila
satu mangkuk tu penuh la isi ngan tulang taokey tu letak
mkn sorang mmg tak abis la
klu aku nak mkn sup kena ajak sekali ira mkn sup nie
klu tak mmg tak abis la mkn
rasa kuah dia pun mmg sedap la
jd saper2 antu bee hun sup mmg blh try la mkn kat gerai nie


pastu ader jual nasi campur
lauk pauk yg di jual pun sedap2 la
pastu murah jea
klu biasa mkn kedai mkn tempat lain
klu aku amik nasi..ayam seketul..sayur skit..kuah..
sah2 dah kena RM6 - RM8 sepinggan
tapi kat gerai nie baru kena RM4
mak aiiii murah la nie kan
klu korang nak lg murah
pergi msk sendiri ajer la


mmg puas hati la aku mkn kat sini
jommmm

7 kata-kata indah:

Zura said...

aku th kedai tue na...situ mmg murah...

iman said...

na..ko mkn kat hotel ker? amik mcm tue smp 6-8 henggit??? melampau tol, baik mkn fast food, siap air...hahahahakalau kat burger king leh refil laik air nyer...;p

Dakjaat™ said...

laaa! tempat ni rupanya .. takde tempat lain ke?????????

Dakjaat™ said...

tempat ni katner? ekekekekeke!

Mak Su said...

tempat maksu ni boring, tak ada pilihan makanan, teksi pun susah utk merayap2

zh-ena said...

zura - nnti blh la lunch sama2 kat sini kan

iman - tu la mknan kat sini mmg mahal tau..tu yg aku selalu mk kat mc'd jea tu

dakjat - ingat tau td..hehehhehe

maksu - aper yg ader tu ajer la kita mkn kan..kena bwk bekal la maksu

~ain said...

sup tulang.. sedapnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha