NuffnangX

Wednesday, October 14, 2009

MamaTisya Duit Raya Giveaway

STICKY MODE
(entry baru sila scroll ke bwh ye..TQ)



dah lama tak msk contest
kali nie aku nak msk semula hehehhehe
kali nie contest nie dianjurkan oleh Mama Tisya
sajer try masuk
maner la tau rezeki umairah kan
blh la tambahkan duit raya umairah tu
ala korang2 pun blh jea join
syarat2 nak join tak susah pun

jom kita layan....

syarat-syarat sgt senang & mudah :
  1. Terbuka kepada smua blogger ~ tak rugikan klu try
  2. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE smp 14 oktober 2009 ~ Done
  3. MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima) ~ Done
  4. Add banner di atas di sidebar blog anda ~ Done
  5. Pastikan ada link MamaTisya (no link back will be disqualified) ~ Done
  6. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG ~ harap terpilih la kan
  7. Sila tinggalkn nama & email anda di cni ~ Done
  8. hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak ~ harap penuhi la syaratkan
  9. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin ~ tak sabar nak tau
  10. Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda nanti ~ yeaha fuh fuh dpt la

bermula 6 oktober hingga 14 oktober 2009
tepat pukul 5.00 ptg




6 kata-kata indah:

Mak Su said...

hah!! wow!!!!

zh-ena said...

maksu - aper lg maksu..jom la join sekali..maner la tau ader rezeki dpt duit raya

Jard The Great said...

waa.. ade contest.. ehehe

chugie said...

hehehe.. good luck tuk ko na.. mana tau bertuah kn??

zh-ena said...

jard the great - jom jom kita msk

chugie - tu la msk ajer..lgpun tak kena byr nak msk kan

CatlinaFly said...

salam tuan umah..tq for ur compliment..actually sy ade buat tempahan header kalau nak ler :) leh tgk kat sini...

http://kedaigambarkami.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha