NuffnangX

Monday, October 5, 2009

LuNcH Di Mc'D

baru la dpt luch sama2 ngan zura nie
act zura dah ajak lunch sama2 dr mggu lepas lg
cuma mggu lepas aku tak dpt la nak luch sama
sbb bos aku adee
mcm biasa la klu bos aku ader
mmg payah skit la aku nak keluar
nnti byk sgt soal jawab ngan bos aku tu

jd hari jumaat lepas bos aku dh pergi ke Thai
jd aku MERDEKA la hehehehehe
tu yg ajak luch sama hari nie tu
esok blh la luch sama ngan shumie




hish mcm maner la nak hilangkan dagu berlapis nie kan
bosan jea aku tgk dagu aku tu
bg spoil jea kat gambo eheh



lunch sama ngan zura
bila aku suh senyum baru la si zura nie senyum
klu tak seyes jea muka tu
hehehehehehe
cun la ko ra bila senyum mcm tu :D



amik ko kali nie kami order terus jea amik set large
nie semua gara2 si zura nak sgt glass mc'd tu
nak glass tu kena beli set meal pastu kena large plak tu
klu nak beli semata2 glass tu RM8
mahal la plak
baik amik set kan
aku ~ set large chicken mc'deluxe ..sunde starwberry
zura ~ set large big mac ..sundae choc


tapikan kesian zura
sbb bila nak mkn tu baru perasan yg org kat kaunterbg salah burger
aku suh zura pergi tukar
zura cam mls plak
burger yg di bagi ada lah burger couterfaounder (cam salah jea ejaan aku nie)
zura ckp lantak la..mkn ajer la
tu pun tak abis burger yg di mkn
bungkus bwk blk
funfries kami pun tak abis mkn
byk sgt la
sambil aku taip entry nie sambil tu la aku suap kentang ke mulut aku nie



nie la glass yg zura nak sgt tu
kat umah aku ader 1
jd skang nie aku dh ader 2 glass la
cantik kan

14 kata-kata indah:

atty's said...

kty pun dok kumpul gelas tu..baru dpt dah 3 colors..

lemonade said...

sis ena, tajuk n3 ni yg paling seswai ialah "Keranamu Gelasss..." =)

** Perfect Love ** said...

bestkan kalau dpt kumpul gelas tu full set.
tp kembungla perut hari2 nak melantak McD nih.. hihih

UnGu VioLet said...

bestnyer.. nak ikuuuut..

Zura said...

puas hati aku dpt cawan tue...thankss...esok ko bace plak entry aku...saje je post esok sbb ari nie aku buat auto plish..ade cite lain tgh q...

zaza said...

best dok dkt.. selalu bole keluar mkn sama2... jeles ni!!

zieha said...

zh-ena PA boss ye:P,bestnya time boss tak de..yahuuuuuuuuu, leh ngular:P

[-suziey-] said...

best gk dpt glass tu..huhu..kita n ngidam mcd ni..french fries dia..hehe

zh-ena said...

k.atty - baru jea ena start nak kumpul..purple colour nampak cam cantik jea

lemonade - betul gak tu kan..hehehe

perfect love - betul tu blh muak klu ari2 melantak mc'd jea

mar - jom mar

zh-ena said...

zura - byk nak di story kan erk..tgguuuu

zaza - klu ko duk sini pun aku ajak lunch sama2 liss

zieha - merangkap semua benda la ena buat

suziey - jom suziey kita kumpul glass

Nana said...

lawo gelas tu minat kale pepel

zh-ena said...

nana - betul tu, ena pun minat colour purple..cantik la

chik star said...

waaa ~!
tingin gile mcd.
tapi gigi sakit
xbest nk mkn
:(

~ain said...

makan tak abis.. patut laa korang dua orang kurus.. jeles i.. ain kalau makan, tak cukup ada laaa.. siap mengecek hubby nye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha