NuffnangX

Thursday, October 8, 2009

AsAL SuSaH SaNgAt...SeNgAL Jeaaa


S.I.G.N.A.L.

korang mesti tau kan aper benda alah signal nie kan
tak tau pergi buka kamus :D
signal aper lg kan klu bukan signal keta
tak tau lg tgk ajer la gambo kat atas tu
gigih aku search image kat en.google eheh

aku rasa ramai yg malas nak guna signal nie
bila nak turn right..turn left..betul ker
ala tak payah nak tuding jari kat saper2
suami aku pun sama
malas nak bagi signal bila nak belok2 nie
aku ajer yg duk bising2 bila time nak belok tu
sayang tak bg signal
bahaya woooo

mcm tadi time aku kuar lunch
aku nak belok ke kanan
ingat keta depan nak terus ajer
rupa2nya nak ke kanan gak
dh la bawak keta lembap cam siput
nsb baik la tak xcident
tu la org ckp signal tu penting
tak kesah la kat kita @pun kat org lain
bahaya tul la tak bg signal nie

jd yg jd driver tu bawak keta biar la berhemat
selalu la patuhi jalan raya
hargai nyawa diri sendiri dan nyawa org lain

4 kata-kata indah:

Mak Su said...

oohh. maksu sgt patuh bab signal ni, kan ai belajar memandu dengan penuh berhemah gitu.... sampaikan abang ipar maksu gelakkan maksu... meluat kat dia

Zura said...

aku anti org cenggini....sbb mengundang bahaya tau...

zh-ena said...

maksu - entah aper2 la kan..kena la bg signal nak ke maner2..bahaya tau klu tak bg signal nnti kena sondol dr belakang

zura - betul tu ra

~mamazahra~ said...

betul..betul..betul..
mmg nyampah ngn orh cenggini.
kalo bleh nk tuwun dr kete nk penyepak jek.hikhik.
kalo norly on da way gi opis tu, lori besar gabak yg mals sgt pasang signal.gerammmm!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha