NuffnangX

Thursday, October 8, 2009

AmiK UbAt


entah hari nie aku mcm weng..weng..weng..skit
kat opis tadi
mmg kejadian yg memalukan terjadi la
nsb baik la staff tak ramai
klu ramai tak tau la nak sorok muka aku nie kat ner

mcm biasa la aku la kena tutup lampu ngan kena tarik plug bg cabut
nak tutup tu klu capai ngan tangan mmg tak tercapai la akalku
sbb aku nie pendek jea 155cm jea tggi aku nie
tu yg nak jd pramugari tak dpt hahahahahha nie cita2 aku la dulu
time muda belia..sbb tgk diorg nie cantik selalu jea kan


ok berbalik citer aku td
biasa ok ajer bila aku nak tutup plug tu
aku akan berdiri kat atas kerusi
mmg selalu aku berdiri hujug2 jari kaki ajer
kaki sebelah pijak kerusi
kaki sebelah terawang2 kat udara chewahh heheheheh
jd tak semena2 petang td
imbangan badan aku tak stabil..dah berat sgt kot
kedabommmm mcm nangka busuk beb aku jatuh
bontot plak tu yg terentak
sakit mmg tak ingat la

mr.than yg dlm bilik pun blh dgr aku yg jatuh nie
kelam kabut kuar dr blk tgk keadaan aku
ira plak cepat2 tolong aku berdiri
aku plak nak cover malu..terus gelak ajer la

terus mr.than ckp
"tu la taknak dgr ckp saya, saya dh byk kali ckpkan
jgn berdiri atas kerusi mcm tu..hah skang nie kan dh jatuh" mr.than la perli aku nie

aku cuma mampu senyum ajer la
tapi mmg sakit la bontot aku
blk umah mmg ader tanda lebam kat area situ
uwaaaaaa tu la taknak dgr ckp org tua
amik la ubat

ok la nak bersiap2 pergi beraya rumah zura
janji pergi ngan shumie
kenangan memalukan sungguh la

9 kata-kata indah:

zai kulim said...

emmm zai lagi best bb demam zai pun demam...harinie mc..sok keje adus...

UnGu VioLet said...

ciannnye sakit jatuh yer.. anyway, moga cepat sembuh..

zieha said...

aduhhh..kang dah jatuh..campak ke laut je kerusi teww

.::WaNiE::. said...

tulaaaaaa berani sangat !!!

Zura said...

nasib baik aku xde...klau x....aku tolong gelakkan ko....wakakakakakaka....

[-suziey-] said...

erkk..nk gelak jap bole..ekekek:p
ok ok sian nye jatuh..hehe..tp ye la..takat nk tutup lampu kan..mls nk proper kan..janji smpai nk petik suis tu:p

zaza said...

kesian.. mesti ko sakit kan..? tp....................
nak gelak sket.. ha ha ha ha ha ha ha..
jgn mare... next time, k0 chek line dulu.. baru panjat kerusi tu.. kalau jatuh, takde la malu.. ha. ha..
hati2..

zh-ena said...

zai - harap cepat sembuh zai

mar - dah tak sakit pun hehehehe

zieha - mmg dh terus letak ke store pun..

wanie - berani sgt tu yg terus kababommm tu

zura- tu la nsb baik la ko takder klu ader terus aku sekeh ko hehehehehe

suziey - nsb baik la ader org yg memahami ena :D

liss - tu la psl pas nie kena pandang kiri kanan dulu

~ain said...

ena.. alahai.. jatuh aaaa pulak.. lain kali hati2.. kalau tidak dapat laaa ubat lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha