NuffnangX

Wednesday, October 21, 2009

PeRgi SePaNg F1

story hari jumaat plak hehehhehe
sebenarnya bukan pergi F1 pun
memang la pergi sepang
tapi pergi sepang LCCT
amik bos aku kat sana
pastu hantar plak pergi ke KLIA plak
dia dari bangkok
pastu dia nak pergi ke Taiwan plak
ader 2 jam ajer rehat utk penerbangan ke Taiwan
aku kena ikut jumpa bos aku nie sbb
nak settle kan akaun ngan nak sign cheque yg urgent
ialah hari ahad dia baru blk m'sia
larat betul la bos aku nie duk lama2 dlm flight kan


kat KLIA kami lepak kat cofffe nie
makanan punya la nak mampos mahal
nasib baik la bos aku belanja
kalau keluar duit aku jangan harap la aku nak makan kat sini
tahan lapar dulu la gamaknya
pastu roti tuna yg aku amik tak sedap langsung
tomato ngan timun dah basi
bila bos aku tahu pasal tu cepat2 dia panggil waiter
minta tukar sbb dah basi kan
nasib baik la dapat tukar terus aku tukar roti lain plak


sambil makan tu ternampak la plak samsul pekon tu
ala anak datuk yusuf haslam tu
aku rasa dalam filem ker @ luar filem ker
sama ajer
topi tak lepas tu
still senget gak
fesyem muda mudi laaa nie la kottt
tgk sekejap pastu sambung makan
tak minat pun...



hah nie la bos aku..mr.jimmy
kadang2 ok kadang2 kepala angin gak



bos aku bg aku ngan ira choc
sedap gila la choc nie
dia beli kat LCCT
thanks bos



pas dah abis discuss ngan bos pasal akaun
terus la bos aku cakap nak jalan2 kat sini pergi la
aper lg aku ngan ira jalan2 la pusing KLIA



nampak kedai teadybear
tak beli pun tapi sajer jea poyo nak amik gambo kat situ hehehehehe



memandangkan esoknya Deepavalli kan
mesti la ader colom nie kan
cantik la



colom 1 Malaysia pun ader tau


kiri...che how
kanan...alvin
diorg nie la yg drive time pergi dan balik
kami duduk belakang ajer la
jadi ........ hehehehehhehe


n day way balik aku memang tido ajer la
time datang pun aku tido gak
ialah penat gila aku ialah masak sampai kol 4 lebih kan
dr tgk pemandangan kat luar baik aku tido kan


gambo nie ira yg amik
dia tukang snap nyer
hehehehehhe kelakar plak bila tgk blk aku tido nie
sampai opis amik barang semua
terus chow
kiranya hari jumaat lepas kol 3 lebih la aku dah balik
bos dah takder kan
aper lagi baik balik jea umah hehehehehe


2 kata-kata indah:

atty's said...

amboi sedapnya tido ..hehehheh

~ain said...

kusyuk nye dia tidur.. heheh.. garry dah resign, jadi tak de laaa lagi tukang beli mcD ena di bulan posa.. hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha