NuffnangX

Monday, October 26, 2009

DaN PeMeNaNgnya...

salam semua
terima kasih pada mereka yang sudi menyertai contest yg ena
1st time anjurkan
ribuan terima kasih tidak terhingga hehehehehe tetiba formal plak ayatnya :p
pada mereka yg tak sempat nak join
takper next time isyaAllah ena akan anjurkan contest lg :D


hadiah yg bakal pemenang terima adalah :

Scarf Halle Nano
yg berharga RM60.00


selesa bila dah pakai
nak tahu aper kebaikan bila pakai scarf nano nie
sila klik di sini



hehehehehhe model of the year
yup tu ader la muka ena tau




bila dah tengok semua peserta yg join
discuss ngan sayang
kami decide
pemenangnya adalah


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

1. Ayu mama Aqil








jadi ena dan suami ena decide
semua yg join adalah pemenangnya
jadi semuanya akan dapat scart halle nano
TAHNIAH


turutan no. pada gambo adalah pada mereka yg join dulu contest nie
ader hadiah sampingan selain dapat scaft halle nano
aper hadiah sampingan tu tungguuuuuu sehingga parcel tu sampai di tangan pemenangnya :D

sila buat entry di atas kemenangan di blog masing-masing
dan jangan lupa untuk emailkan pada ena
1. Name Penuh
2. Alamat Penuh
3. No. Telefon

email ena adalah :

zarena_kundang@yahoo.com


harap sebelum hari isnin ena dah terima semua detail
sebab hari isnin ena akan gdexx parcel tersebut
TQ

15 kata-kata indah:

chugie said...

wah..aku menang ke?? syoknye.. thanks ye puan penganjur..

Intan said...

Uiit cepatnya announce! Tankiu byk2 ena...tak sangka semua menang :) Yey!

Okeh2 jap lagi kak intan email details plus gambor arissa tu skali so that u can put it in ur entry nie...hu hu sorry ye coz tak leh nak right click.

P/s: Wahhh ena jadik model ye utk scarf nano tu...tantek tantek ;)

ibuayu said...

Wah ada rezeki kak ayu nampaknya..Terima kasih ena.

mica-tetty said...

ala kak br nk join..laptop br elok today..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zura said...

ramai gak masuk na...alhamdulillah...next time leh anjurkan lg....leh aku jd rakan penganjur ko...hahahah...glamer u...

saya said...

wahhh...semua yg masok semua menang laa... mcm ni ena sila buat contest lagi. nak jugak menanggg... hehehe..btw, tahniah kepada semua pemenang...

[-suziey-] said...

yeayyyyy..menang..bestnya..baik btl hati ena n hubby..murah rejeki kalian ye bg hadiah..hehe..nmpk sgt best la scarf itu..mahal lak tu hadiahnya..thanks ena..xsia2 join..hehhe:)

unlisted_one said...

Salam kenal ena,..

waa,..ruginya tak dpt masuk, anak kita tak sambut birthday lagi..huhu..

~ain said...

tahaniah laaa kepada semua pemenang.. best nya contest ena ni.. semua masuk, semua menang.. hehhe

lemonade said...

kalo ade baby kat umah ni nk jugak masuk contest cmni. confirm menang. hikhik

lemonade said...

kalo ade baby kat umah ni nk jugak masuk contest cmni. confirm menang. hikhik

green apple said...

contest apa ni dikk...ketinggalan jap

CuTeMiUt78 said...

walllaa... semua yg masuk.. semua menang ya.. hik..hik..hik.. best cmni.. lain kali buat lagi ya.. ena.
akak dah emailkan all detail yg ena nak.. thanks a lot

Mak Su said...

tahniah buat semua pemenang-pemenang :)

Sidratul Muntaha said...

arrrhhh?
idok ku sangka aku menang!
sorilah ena
ayu ari sabtu ahad mmg tak blogging
ehehehe
nnti ku emailkan yer alamat ku itu..
terima kasih yerk?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha