NuffnangX

Monday, May 4, 2009

AiR JamBu BaTu


lately nie aku mmg gila ngan air jambu batu
time lunch jea confirm aku akan kuar
beli air jambu batu nie
mmg segar jea rasa bila air nie sampai ke tekak

kat sini paling popular ada lah
air jambu pak chu 916
aku pun tak tau aper makner 916
setahu aku emas 916
tu aku tau la

amacam korang pernah rasa
air jambu batu tak ??
pada yg dah rasa mesti sedap kan


12 kata-kata indah:

Molly Polly said...

Air jambu batu Pak Chu...hurm.... tak silap Diorang start juai jambu jer....pastu asam jambu Pak Chu ni memang tarak juai kat memana pasaran melainkan daripada stokis Pak Chu jer... Sape Pak Chu????? entahlah... teman pun belum buat survey lagik...tapi memang asam jambu Pak Chu sedap , apatah lagi airnya.... huhuhuhuhuh

~dARlee zURiS~ said...

air jambu batu memang sedap
tambah kalu minum panas2
perghhh!!!

tp..saya tak suka jambu batu
air die je yg suka ;)

Zura said...

Air jambu pak chu nie mmg glamer...g je lah mana² sure ade...

saya said...

sekarang memang merata la orangjual jambu potong & air jambutu. saya dulu 2tak pernah rasa tapi teringin punya pasal beli jugak la. sekali rasa otomatik saya cakap 'eh..macam rasa jambu batu la'. obek kat sebelah kata 'lorr..dah memang le air jambu rasa jambu la'. hehehe.. itu antara dialog sengal kami, tapi sejak tu tak pernah beli lagi. ntah..kenapa ye??

norainiammran said...

Kat serdang pun ada gak air jambu pak chu ni.. Hari tu ain g kursus kat UTM semarak, depan tu puna da gak gerainya.. Masa tu panas gile, ain terus beli 4 cawan.. 3 untuk ain, 1 untuk cik abang.. hahah penamak!!

lemonade said...

best giler.. teliur la plak. smlm baru pas mkn jambu batu jerk.

Babe said...

macam sedap je!!

iksh terliur plak

atty's said...

kty pun suka sangat ena..
jambu pun sodap..

.::WaNiE::. said...

huhuhu mmg sedap tp kalau yg ori, ada skrg dia bubuh pewarna ijo, tengok pun ngeri nak minum apatah lagi

tapi air jambu batu tu kalau letak asam boi lg sedap..betullll...dah penah rasa tp kat sini xdek..jumpa kat bangi jek :(

zh-ena said...

molly - mmg sedap kan..maner2 pergi mesti jumpa gerai pak chu nie kan

zuris - semua ena tibai..jambu batu dia cicah ngan asam dia perghhh mmg sedap

zura - betul3x

ciksaya - heheheeh try la lagi..

zh-ena said...

ain - byk nyer ain minum heheheh

lemonade - takper ari nie minum air dia plak :D

babe - dah try ker minum air nie babe

k.atty - sdap hingga nak bertambah2 air dia kan

wanie - betul tu..klu air jambu colour dia hijau semcm jea mmg ena tak beli..mmg cari yg hijau tak pekat tu..yg hijau cair nie baru la original air jambu batu kan..

chik star said...

penahhhh
sye ske gile
kt uma ade pasa mlm tuh ade juai.
siap taruk asam boi lg..

perghh!
:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha