NuffnangX

Thursday, May 14, 2009

AkU JaDi GiLa

pagi tadi aku pergi Bandar Baru
sebab nak hantar latop company yg dah gila
bila aku buka jea laptop tu akan off sendiri
tapi nsb baik la laptop nie guna utk keja admin jea
utk akaun aku guna pc lain
klu tak mesti jadi haru biru aku punyer keja
kena repair esok baru blh siap
pastu aku pergi The Store
ingat nak cari sandal
sebab dah lama sgt sandal yg aku pakai nie
tak di tukar2

bila aku pergi kat bahagian tengah The Store
terus terbeliak mata aku
fuyooooo ader salesssssss
70% plak tu
ader jenama :
Looney Tunes
Tenderley
Desney
Kiko
WAHHHHHHH
mmg tak ditunggu2 terus aku terjah
aku aper lagi kan borong sakan la utk si kecik tu
aku byk beli jenama looney tunesss
sbb aku suker cartoons looney toness
mcm si rabbit tu la
desney pun byk gak aku amik
amik dress n skirt pendek
mesti cumey umairah pakai nnti

sales sehingga 70%
sales sehingga 31hb may 2009
jadi korang dtg la beramai2 ke The Store Sg.Buloh
heheheheh


tgk la tu price yg jatuh mereundum
maner la aku tak jadi gila sekejap

antara baju2 comey yg memikat hati aku


masa mula2 skit ajer
amik 2 3 helai jea


maner tau bila sampai kat kaunter
mai aiiii penuh satu bakul
heheheeh nsb baik la sayang tak tau
blk nie kena sorok2 dr sayang
terus msk daput than bsh terus la mcm nie
hehehehehe
sayang dh warning tak bg aku shopping lagi
TAPI




suker la ngan kasut nie
tapi tu la kan umairah baru jea 6 bulan
maner la blh pakai lagi
jd tgk jea la
mcm kasut ballet plak


aku dpt free bantal kecik ngan batal panjang
kepada yg belanjer lebih dr RM100+++
akan dpt hadiah nie la
tak payah la buka bantal nie
bantal umairah pun dh byk
simpan ajer la utk adk umairah nnti
hehehehe dah terpikir no.2 plak
hehehehehe

14 kata-kata indah:

Molly Polly said...

kekeke....adatlah kalo pompuan kalo tak kena penyakit SHOPAHOLIC tu...tak betul la tuh...kekekeke...

Umairah la paling best... mesti tiap-tiap dapat pakai baju shantek shantek dan baru... huhuhuhu

~dARlee zURiS~ said...

hehee..nie sopim tuk umairah pulak
tak pe lah kan ;)

bunyi cam tak lama lagi umairah nak dapat adik je..hehee..

Mak Su said...

sumelnya... beli ajer ler... geram plaks tangan maksu ni rasa nak rembat. tapi baby w dah besar.

Zura said...

aku lak yg teruja nk g beli brg baby...tuk bakal anak buah aku...:D

zh-ena said...

ease - tu la ibu dia nak beli sandal terus tak jd beli bila tgk ader sales tuk bby

zuris - perancangan utk tambah family mesti ader..cuma cpt n lambat jea

maksu - tu la ea pun geram tgk baju baby nie..comey2 tul la

zura - rembat ra jgn tak rembat

saya said...

huish..macam tu punya price jadi 7 hengget je sapa yang tak gila. hehhehe...

arianna adrizal said...

amboiiii...
kalo anne pun, tak menang tgn.
semuanyaaaaaaaaa comel2.

zh-ena said...

ciksaya - tu kan..manr la ena tak memborong sakan

anne - mmg cumel2 geram ena tgk

fizz said...

ingatkan gila apa td..rupa-rupanya gila bershoping eks...:D

nurul said...

huyooo murahnya... best tue... isk kalu laa kt penang nie alamat cek pun jadi cam ena gak la... looney besh katon dia comey...

zh-ena said...

fizz - heheheh ssh gila shopping nie kan

nurul - mmg comey kan :D

norainiammran said...

kalau ain pun bleh jadi gila gak tengok sales gini.. hahahah dasar perempuan, memang suka bershopping..

Intan said...

Bestnyer ader diskaun byk! Seronok tol kan merembat barang time-time cam nie ena...

zh-ena said...

ain - klu dh namenyer perempuan mmg tak dpt dipisahkan ngan sales nie hehehehe

intan - tu la time nie la nak beli byk2baju branded klu nak beli time takder diskaun sehelai dua jea dpt beli pun..mahal sgt la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha