NuffnangX

Saturday, May 2, 2009

HaPPy LaBoUr DaY



hai korang :D
smalam cuti kan
maner jea korang pergi
kami pagi2 lgi pas breakfast dah cabut pergi IKEA
mcm yg dirancang sebelum nie la
aku nak beli baby chair utk umairah
ingat nak ronda tempat showroom IKEA tapi sayang taknak
sbb dia tak larat nak jln satu IKEA tu
bia aku ckp dah hampir 6 bulan tak dtg IKEA
blh plak sayang ckp
"alaaaa cuba sayang bgtau dah baper lama tak gie masjid" sayang perli aku
uwaaaaa blh la plak kena perli..geram jea dgr
heheheeh tapi tu la kan betul gak apaer yg sayang ckp tu
seingat aku last g masjid time
suzy kawen heheheeh tu pun dah lama last year


umairah nie kan klu pergi maner2 mesti dapat perhatian
biasanya kan mesti bdk2 chinese @pun auntie2 chinese
yg akan dtg kat umairah and say hai
umirah mmg akan layan n sengih jea la
mcm kat IKEA nie 3 org bdk kecil chinese dtg nak kiss umairah
yg boy nie plak siap bagi flying kiss kat umairah
heheheeh mmg la umairah nie


tgk la tu segala jenis bear umairah nak sentuh

babah dia layan kan jea

gelak plak terkekek2 bila babah dia

agah2 kat muka umairah

tapikan aku mmg kecewa sgt la sbb bbychair yg aku nak beli

tu out of stock uwaaaaaaaa

mmg cantik la

nnti aku tempek bby chair tu kat blog nie

gambo tu dlm hp sayang la

mmg cantik




tgh kami dh ader kat umah semula

tgk la apa yg babah umairah belikan utk umairah BOLA tau tak

tau la babah mmg fanatik ngan BOLA

skang nie nak ajak umairah minat sekali ngan BOLA

iskiskisk


taraaaa nie yg aku beli utk umairah

hahahahah finger puppets

mmg comey la

tapi umairah bkn nak tgk pun sibuk ngan BOLA

babah senyum jea kat aku

SENYUN ADER MAKNER TU :p

tgk la PUTERI kami nie

geram betul tgk

nak gigit jea

bkn gigit nak mamam tau

gigit manja gitu :D



5 kata-kata indah:

atty's said...

KTY PUN DAH LAMA G IKEA..

RAMAI PAKWE CHINESSE SUKA UMAIRAH..
NANTI ENA LEH DPT MENANTU CINA NIE..HEHEHHE.

zh-ena said...

lanchai2 plak tu..hehehehe agaknyer la kot..mata umairah sepet sgt kot

norainiammran said...

hahaha.. boleh pulak ditanya berapa lama tak pergi masjid?? hahaha.. lawak plak ayatnya..

kalau hubby ain, dia yang suka sangat kat ikea tu, dia jenis suka menghias dan mengemas rumah..

saya said...

wahhh..perli baikkk punya tu. hehehhe.. umairah memang la havoc je dia tu kan. bola pon bola la tak kisah la.. lepas ni kene ajar matematik pulak ena so blh tlg ibu kira2 untung meniaga. hehhee...

Zura said...

sindiran yg bermakna tue na....bwk2lah berinsaf...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha