NuffnangX

Saturday, May 30, 2009

BabyIbu Giveaway: leanalittleshop.com


last minute aku msk..hari nie last day heheheheh baru tau kan
blog walking than terjumpa contest nie
kat blog
baby ibu
babyibu wat contest nie sempena bby ammar yg akan berusia setahun
mmg comey bby ammar :D


untuk hadiah plak ada lah tajaan dari
leanalittleshop
msk website nie pasti hati tertarik utk beli
terdpt pelbagai jenis permainan
yg mengikut usia bayi kita
jd tak perlu risau
utk membelinye
untuk beli hadiah pun blh sbb
di lenalittleshop ader bungkusan mainan
utk hadiah
jadi tak perlu la pening kepala
nak beli hadiah utk ank buah @ berday perty kan
so simple n interesting :D



jadi utk msk contest nie sempat lagi la
nak msk mesti ader syarat2nyer kan..jd follow ajer lah
mmg simple :D





Seperti biasa, setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi. Syarat2nya adalah seperti berikut:
  • Add BabyIbu di blogroll/bloglist anda.
  • Membuat review mengenai contest ini diblog anda dengan tajuk BabyIbu Giveaway: leanalittleshop.com (jangan lupa link balik ke entri ini).
  • Dalam entri anda, ceritakan mengenai leanalittleshop.com. Boleh tambah gambar atau sebagainya mengikut kreativiti anda. Entri boleh dalam English atau Malay.
  • Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan leanalittleshop.com (no link back will be disqualified).
  • Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Ini penting supaya Ibu tahu anda masuk contest ni. Dan ya..boleh hantar entri sebanyak mana yang anda hendak..hehe..

antara hadiah yg bakal di perolehi jika menang la (hehehehe harap menang la kan :D )



Giraffe Aktivity Toys




Wonderworld Baby Rattle - Hexi Twist





5 kata-kata indah:

Yan said...

comey toys nyer..

fizz said...

ena...

semoha ena menang..nnt blh dpt adiah untuk umairah..:D

atty's said...

nak terjah ar..

saya said...

macam2 peraduan ada ye sekarang. umairah mesti masok contest tu.. dan sure menang!!!. yahuuu.... kalo menang hadiah tu kasi pinjam kat nezha ye. hehehe..

zh-ena said...

yan - tu yg nak msk tu

fizz - heheheh harap begitu la

k.atty - jgn tak terjah k.atty

ciksaya - ena yg seronok msk contest..heheheh sajer nak try msk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha