NuffnangX

Saturday, May 16, 2009

PLaYpAn UmiRaH

playpan nie kami dh beli sebelum umairah lahir lagi
tapi tu la playpan nie tersimpan kat rumah mak aku
baru berkesempatan utk amik semula playpan nie
untuk pasang kat rumah kami
memandangkan umairah dah lasak sgt
terpaksa la letak umairah dlm playpan nie
ketika kami nak buat keja lain
dan tinggalkan umairah dlm keseorangan
tapi tak la lama sgt tggl kan si kecik dlm nie :D


pertama kali letak dlm nie
umairah ok lagi la
siap gelak2 lagi tgk aku kat luar
n dia kat dalam


chak sayang ibu
seronok tak sayang


pastu umairah nak berdiri plak kat jaring2 nie
aku dh cuak plak
ialah aku takut playpan nie terbalik jea nnti
risau aku beb
tapi bila aku ckp baik2 jgn berdiri
terus umairah ddk baik2 dlm playpan tu
Good Girl Umairah




skang nie nak amik gambo umairah
kena count plak
1..2..3..baru la dia akan senyap n pandang camera
time nie mendongak ke atas
layan kan kerenah ibu dia yg tak center nie
hahahahaha


letak umairah dlm nie
bila aku nak pergi mandi nak pergi keja
bila aku nak msk
bila aku nak sidai baju
dah siap semua kerja
aku layan semula
manja umairah

umairah dah besar skit terpaksa la
bungkus semula playpan nie

5 kata-kata indah:

MUNIRA said...

wah besnye umairah dok dalam playpen..diam je dia dalam tu!tak ngamuk2 ke ?

norainiammran said...

hahah..tak lama lagi dia pandailah panjat playpan itu.. kena cari idea lain laaa nak buh mana tima nak buat keje.. heheh

Intan said...

Alaa cianyer sowang2 main dlm tuh...nak arissa temankan ker umairah ;)

Zura said...

mcm dlm penjara je....

Lily.Lulu said...

dah ada play pan ni senang skit ena nak uat kerja kan

jangan dia memanjat sudah
kang takut terjatuh pulak

makin comey umairah sorang ni
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha