NuffnangX

Thursday, August 20, 2009

MeNoNggEnG @ SuJuD

mlm tadi ingat nak tgk wayang
jd mungkin tak jeguk umairah kat umah mak
sbb kami berdua kepenatan
ehhh aper motif
penat taknak tgk ank
tapi ader hati penat nak tgk wayang plak ehehh :D


pastu dlm kol 8pm kami still kat umah lg
mcm msg2 malas nak bersiap nak keluar
terus jea ngadap tgk tv


tapi pas aku ckp kat sayang
jom tgk umairah
mak aiii dah2 time tu gak terus bangun tuk bersiap
eheh rindu kat anak la tu
aku pun sama la
jd cancell nak tgk wayang


tgk la tu kami dtg buat dekkk jea minah nie tau
sibuk jea nak main
bila kami pergi kat pintu
say bye bye umairah
hah baru la terkejar kat kami
hah takut la tu kena tggl
baru la si kecik nie duk peluk2 n cium2
hehhhhh sayang ibu nie tau mmmuah




umairah mmg suka buat aksi nie tau
pas dia tgk sayang solat
time sayang sujud
hah mesti umairah akan tiru aksi nie


jd skang nie
bila sayang ckp Allah Hu Akbar
umairah terus la sujud
yg ala2 menonggeng tu la
hehehehhe pandai tau ank ibu nie


yang kelakar tu bila wat aksi tu
umairah akan tersengih2 tgk kami dr bawah kaki dia
mcm stail org nak tgk hantu dr celah kangkang
nak tau sama ada kaki org tu cecah tanah ke tdk
lebih kurang mcm tu la


bila umairah buat mcm tu
mmg family aku tergelak la tgk
sbb cute jea "D


mlm nie jumpa lg erk sayang ibu
mmmuahhh

10 kata-kata indah:

iman said...

hehehe...terpaksa berkorban erk na...nasib ko leh tdo without her, aku mmg xleh ler....

atty's said...

umairah nak makin bijak..

[-suziey-] said...

hhhahaa..aQeel pn suka main camtu..cmel tp bahaya gk..sbb tkt leher terpeleot..

pstt..mmg umairah dok umah mak ke? means xbawa balik umah ena hr2?

saya said...

wahh..rindu betol ye kat umairah. mujur jarak tu masih dikira dekat..kalo jauh2 aduhhh...menanggung rindu.

Intan said...

Ooooo ada org honeymoon berdua je lah kat rmh skrg nie...he he.

Bijak nya umairah dah leh copy daddy dia semayang ye...gud girl! Nanti cepat2 belajar semayang kay sayang ;)

Nana said...

hahaha...comeinye dia...kecik2 lg dah blaja smayang ek

sama la mcm damia kwl dia tgk kita semayang dia nye mulut psh...psh..psh..ntah apa dia baca pastu sujud,

Zura said...

berkorban ape saje...harta ataupun nyawa...

Zura said...

berkorban ape saje...harta ataupun nyawa...

lemonade said...

bdk2 mmg suke tiru aksi2 yg unik.

kakyong said...

anak2 kakyong masa baya2 umairah ni, seme suka buat aksi nih.. cam suka lah sangat... sonok sampai ketawa kekeh..

ehh.. naper umairah dok rumah maknya (opahnyer yer)..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha