NuffnangX

Friday, August 14, 2009

CoNtEsT BeFoRe & AfTeR MaKeOvEr

jom kita terjah contest lagi


yup aku join contest lg hehehehehe
suka jea nak msk kan
tak kesah la kan menang @pun kalah
asalkan dpt meriahkan lg contest tuan rumah
sambil2 tu dpt teman baru dlm dunia blogging nie :D


ok kali nie contest nie dianjurkan oleh PN.ECHA
suka plak aku nak join contest nie
sbb lain dr yg lain
before & after


nie gambo muka aku
bersih tanpa sebarang makeup tau
suci murni jea heheheheh
byk tul la jerawat
naik nie sbb baru wat facial
terus naik mencacak jerawat kat muka
time nie tension jea sbb esoknya nak kawen dh


hasilnya pas dh make up
tak kelihatan jerawat di muka
nie gambo kawen time bertandang di rumah lelaki
tarikh : 9hb sept 2006
suka ngan solekan m.cik andam nie
just nice jea ngan aku hehehehehe perasan


korang rasa ketara sgt ker muka aku berubah
pas dh make up :D
ker sama jea bg pandangan mata korang



nie aku bg sng korang nak compare kan
mcm maner ader perbezaan tak muka aku..
dah tak nampak kan mata aku yg sepet tu
besar la skit dr yg asal :D



kalau korang nak join
klik kat sini erk
hari nie last day tau


11 kata-kata indah:

Intan said...

Wooo cantek ooo ena make-up...phewittt!

Gud luck ye!

atty's said...

cun ena lepas make up..

iman said...

heheeh god luck acik ena.....
p/s : dh kenal ko dr kecik so xleh nk beza sgt...;p

Zura said...

erm..mcm sama ngan sape erk muke ko nie pas make up...lupelah

lannida said...

tengah demam pun smpat join contest g? apa pun, ko make up memang cantik... tpai aku lagi suka masa ko tak make up. cun asli gitu (bukan cun cam orang asli ek)...hu..hu

** Perfect Love ** said...

uh.. gorgeos!!
hehe cun meletop

saya said...

wahhhhhhhhhhhhh..tapi kalo tak mekap nampak lagi macam lawoo.. apapon.. good luck!!!! ena selalu je masok peraduan2 ni rajin betol ye. harap2 mesti sangkot menang salah satu tu. aminnnn...

Nana said...

pewit..cun la..good luck

Yan said...

lepas make up cam orang jepun..

klu pakai kimono mesti serupa org jepun

~ain said...

ena.. mata nampak sangat berubah.. tapi keseluruhan memang tak berubah sangat.. namun tetap menyerlah..

Rajin woooo join contest!! hehehhe

kakyong said...

ena,
lepas makeup nampak semakin cute... mesti tak berkelip en suami nengok kan...!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha