NuffnangX

Monday, August 10, 2009

SaRaPaN Di OTWC

sampai jea opis
aku update skit akaun
pastu ajak ira pergi
P.J D'sara
sbb kena buat T.T hari nie


dah siap semuanya
tgk jam baru kol 11am
mcm awal la plak nak msk opis semula
ajak ira pergi sarapan kat OTWC


ira ok jea ngan cadangan aku
biasa la mmg ira akan setuju jea cadangan aku
tak pernah membantah pun
baik budak nie hehehehehe
melawan potong gaji hehehehehe


woooooo muka ku semakin tembam
pastu pki tudung mcm tu plak
semakin bertambah tembamnya
tapi pedulik aper kan
tetap nak pakai gak :p


minuman kami dah sampai
aku ~ Xi Mut Milk Tea
ira ~ Drinking Water
ira nie bukan abis pun klu order air
aku yg selalu abiskan air dia
kdg2 nak jea order ka air cawan bdk kecik selalu buat mainan tu
ader ker :D
membazir tul la minah nie
kekadang tu aku paksa gak minah nie abiska air dia
jahat woooo aku nie


turn makanan plak smp
nie menu pilihan ira
Ipoh Chic Hor Fun ~ Mee Sup sng ckp hehehehe
sedap tu
aku asyik kecak jea sup dia
mee aku tak jamah la


menu aku plak
nasi lemak specil
mmg sedap
aku selalu dgr nasi ayam kat OTWC nie sedap
tu yg aku nak pekena pg nie
mmg ternyata tepat pilihan aku
mmg sedap


jd lunch hari nie aku tak mkn la lg
sbb dah kenyang sgt woooo

6 kata-kata indah:

~ain said...

muka bulat pun comel juga.. never mind looor

Zura said...

leh cube lah nti..

Zura said...

lupe nk tnye...harga cm ne...berpatutan, mahal sgt, murah sgt atau...FREE...hehehe...sape nk bg free...

chugie said...

na,
dah lama tak ke sana ni.. kepingin nak pegi ajak hubby n baby makan kat situ, tapi belum ada masa lagi..waaaaaaa

[-suziey-] said...

nape xorder roti bakar..tu bkn menu wajib ke kt OTWC ni..hehe

zh-ena said...

ain - hehehehehe

zura - klu nak FREE ko keja kat situ ajer la ra

suzy - bila dh ader bby mmg tak berkesempatan la nak pergi maner2 pun

suziey - dh kenyang mkn n.lemak..tak larat plak nak mkn roti bakar nklu order lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha