NuffnangX

Friday, August 7, 2009

PLzz VoTe FoR My BaBY "D

entry sticky mode
entry baru scroll bawah "D


PLZ VOTE FOR MY BABY..UMAIRAH ZAHRAH G06



  • Cara nak vote senang jer...ikuti langkah2 berikut :
  • Taip VOTE G06 dan hantar ke entry ni....cuma vote di entry ni je yang akan dikira.....
  • Setiap blogger hanya boleh mengundi sekali sajok k....pengundi berhantu yang tak de blog tak akan dikira....


JADI KEPADA SEMUA TEMAN BLOGGER YG AMAT ENA SAYANGO PLZ VOTE FOR UMAIRAH..SEMOGA UMAIRAH AKAN JD PRINCESS DI DUNIA BLOGGER NIE..

THANKS AN ADVANCE SAPER2 YG SUDI VOTE UTK UMAIRAH..


TAIP VOTE G06 AND SEND TO THIS LINK..

11 kata-kata indah:

~ain said...

ain dah suh hubby ain undi sebab ain dah terundi orang lain. lepas undi baru terbaca entri ena.. Ain suh hubby ain undi bagi pihak ain.. hahaha

oli said...

dah vote untuk UMAIRAH...harap UMAIRAH boleh menang

lemonade said...

yeahhh!!! vote 4 umairah!!! hehe

zue @ annaleeya said...

ena.. sy dah vote utk umairah... chaiyok chaiyok umairah...

iman said...

good luck umairah...

Zura said...

good luck

saya said...

saya sudah vote party chop G06. huwahhaha.. semoga dapat menjadi ahli parlimen kawasan yang dikehendaki. hehehhee...

Nana said...

good luck ye.nant kita vote kan

farah@nina said...

Ha! camna nak vote ni.. klik sana sini x jumpa pun..

Dakjaat™ said...

anak zh ena ke tu? :) comel2...

mummYaeesh said...

ala comeynye..tp weols takleh nak vote la dear..nnt da setle sume, weols bgtau sbb dia ek..hiks..tunggu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha