NuffnangX

Saturday, August 8, 2009

MiNi GaThEriNg

finally dapat gak jumpa ngan AIN
malam td yg join mini gathering nie
tak lain dan tak buka adalah CIK ZURA
kami jumpa kat Burger King di Shah Alam
sekyen baper tak tau
dekat ngan Giant Stadium tu la
emmm korang tau ker :D



ain dtg sama ngan hubby dia
tak ingat plak nama hubby ain
takper la kita gelarkan sbg uncle encem ajer la erk hehehehehe
tgk la tu telatah umairah ngan loving couple nie
mesra tak hengat
siap buat muka senyum tu lagi
senyum aper..korang kena tgk secara real live
sbb mmg susah nak snap gambo
umairah senyum kenyit mata tu
cute sgt..bg aku la



perjumpaan nie baru la kali nie berjaya
sbb sebelum2 nie mmg plan nak jumpa
tapi last minute mesti kena cancell
sbb ader benda lain yg perlu dilakukan dulu


mula2 umairah nie sombong tau
taknak kat org
ain umpan umairah ngan nugget baru la si kecik nie
dtg dekat kat ain
tapi kan wpun ain yg bg umpan
tapi umairah lebih berminat ngan uncle encem hehehehe
ain dah jelous sbb ader awek lain minat kat hubby dia hahahahaha
jgn perang sudah kat umah :D



sambil2 loving couple tu layan si kecik tu
aku ngan zura posing2 dulu
zura byk diam kali nie
biasa cik zura nie byk ckp jgk
mungkin sbb melayan perasaan tak dpt
tgk citer NUR KASIH hehehehehe
jgn marah zura
hari nie kita layan NUR KASIH secara online ajer la erk



nie aku rasa sketsa yg plg kelakar
umairah sibuk jea nak ketuk dinding tu
tiru aper yg uncle encem buat
ooooo uncle encem ajar umairah kenal jenis bunyi dinding erk
tak per belajar la....hehehehehe
sweet jea tgk



tgk umairah bg jelingan maut kat zura
tak tau la aper yg zura buat kat umairah
sampai senyum meleret kat dia
suka gambo nie
dpt kita saksikan betapa si kecik nie
memang si budak tembam
suka tau :D



satu perjumpaan yg sgt enjoy n happening
walaupun pd mulanya
msg2 malu utk start tegur menegur
dan borak
dah dpt keserasian
msg2 aper lg mcm peluru berpandu plak
borak jea kejanya
hubby msg2 pun dh dilupakan hehehehehe


sebelum blk confirm la kan kita berposing
jd yg tukang amik gambo
saper lg kan klu bukan
suami mssg2
layan kan ajer perangai isteri msg2 dan kawan isteri nie
yg gila berblogging hehehhehe
terima ajer la yg seadanya
zura bila ko nak cari p.we..
kena cari yg mmg paham ko
suka berblogging hehehehe
tips nie :D



nie cuma aku ngan zura ajer bergambo
ain dh balik
baru aku teringat
yg aku tak mkn sgt kat sini
asyik berborak
lupa nak mkn sgt
burger yg aku baru mkn separuh
syg dh amik mkn separuhnya
tu agaknya pg nie aku kebulor sgt
sbb tak mkn sgt mlm td
tapi YEA KER..BLH CAYE KER..


nie gift yg dpt dr ain
thanks ain
bukan utk aku tau
tapi utk si umairah nie
bantal star ngan puting baru utk umairah



sikecik nie mmg xcited tau ngan gift nie
asyik la di kepit bantal star tu ngan puting tu
tapi mcm tak blh nak dipisahkan ngan puting baru tu la
ooooo dah bertambah koleksi puting utk umairah
thanks ain n uncle encem :D


sambil tgk TV pun benda tu taknak dilepaskan
pegang ajer
mcm takut ibu n babah nak amik jea



tgk bantak dah entah kemaner
tapi puting tu still dipegang
mmg tau yg puting tu utk dia
tapi kami tak buka lg la
sbb nak jln nnti baru buka kan yg nie
nnti aku amik gambo umairah ngan puting baru nie



thanks zura n ain
lain kali kita berjumpa lg
saper2 nak join next time pun blh ajer
sgt2 dialu2kan :D


jd nak baca versi ain n zura
korang terjah ajer la umah diorg


selamat berhujung minggu
daaaaa

ain n hubby blk terengganu mlm nie
sooo berhati2 bila drive :D
selamat hari jadi ain
semoga bahagia selalu
dan dimurahkan rezeki...AMIN
yang ke beraper ain???

8 kata-kata indah:

chugie said...

yeke ra bnyk ckp?? huhuhu.. die byk ckp dlm conference je na hahahah:)) tul x ra?

Zura said...

br leh curi gmbar..hehe...tp mmg bestlah...

Dakjaat™ said...

ho! tak ajak! compound 2 juta ringgit brunei! :p

Intan said...

Ho ho gather2 gitu...best nya umairah dapek hadiah ye :) Mmg kan ena, kalo dah borak ngan kawan...laki leh dilupaksn sebentar...ekekek

~ain said...

ena.. heheh.. lawak je uncle encem laa sangat. umairah ni mudah mesra laaa.. macam nak curi je umairah bawa balik. hahahaha.. kang dia nak susu sape lak nak bagi..

seronok umairah dapat hadiah ye.. heheh

btw, harap2 nanti boleh jumpa lagi.

Yan said...

dpt puting baru yer...
klu qis.. dia susah nak suke puting baru..

Wife to Firdaus Ghazali said...

da undi umairah tapi utk contest yg baru...sorry lambat...

saya said...

umairah tu memang le cute sangat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha