NuffnangX

Monday, August 17, 2009

TeRbUkTi SuDaH KeBeNaRaN


15hb yg lalu bernikah jugak couple nie
ialah selama 2 tahun asyik menafikan
yg diorg nie berkawan rapat
ayik ckp KAWAN BIASA jea


akhirnya terbukti yg diorg nie mmg bercinta sblm nie
nak sorok2 pun dh tak guna kan
aku tak tahu la perspektif org lain mcm maner


tapi bg aku mmg tak suka diorg nie
cakap tak serupa bikin
kesian kat ex wife si ustaz rock nie


aku pernah baca ex wife ustaz nie ckp
nnti kebenaran akan terbukti jdk
skang nie kita semua dh lihatkan


tapi aper2 pun
diorg dh kawen kan
SELAMAT PENGANTIN BARU
ajer kita semua ucapkan


tapikan korang perasan tak
muka waheeda mcm tak naik seri jea kan
make up biasa2 jea ~ pucat jea
korang pikir la sendiri...

8 kata-kata indah:

lemonade said...

artis..
camtu la..beriye sakan menafi xde ade ape2 last2 kawen!

punca keretakan umahtangga x lain xbkn sbb org ke3. org awm pun blh nilai sndiri la.. cakp x srupe bikin.

moga ex-wiFe dia jumpe yg terbaik n ade life yg lbh baek lps ni..

chugie said...

emm..aku mcm dah x bape suke lak ngn waheeda ni.. pe pun hope die tak kan dapat nasib yg sama mcm ex wife si ustaz ni..

Zura said...

aku mmg dr dulu lg xsuke waheeda nie...cm poyo n gedik je klau berlakon...mana nk naik seri muke nye...seri tue x-wife ustaz tue dh ambik...:D

iman said...

hahahha....bgs gak komen ngkorang nie,bkn menyokong tp y not diorg mengaku jer dulukan..lelebih dah kantoi tgk wayang....diorg nie kan per ntah y de dlm kepala otak diorg...pas tue masjlis kawin mcm majlis tunang jer kan...;p
pepen semoga kekal bahagia smp ker syurga...

[-suziey-] said...

MENYAMPAH MEREKA INI..

Nana said...

xberseri pun waheeda org kawen selalu bseri2 kan

Intan said...

Nyampah tengok "couple baru" nie...sengih nak sampai ke telinga! What goes around will comes around nyerrrr...

~ain said...

kalau dulu mengaku apa salahnya..
dolak dalik.. huh.. nyampah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha