NuffnangX

Wednesday, August 19, 2009

NaK TrY DuLu

entry baru tgk kat bawah entry nie..thanks



nie aku nak try dulu
sbb tgk kat blog kak yan
mcm ok jea
tu yg aku tertarik hati nak join
bila aku baca pg td
duit semakin msk kat bank dia
cam lg la menarik hati aku kan


aku dh daftar malam td
cuma skang nie aku tepek kat blog aku nie


klu korang nak tambah pendapatan
tanpa perlu korang buat aper2
cuma RM5 jea diperlukan


korang klik kat LINK nie
klu nak tahu lebih lanjut..


klu betul menambah kat akaun bank aku tu
aku bgtau kat sini
tapi korang kena klik kat SINI dulu la
baru kita tau betul @pun tdk kan


tak rugi pun kita try :D



******update :
*******

betul2 aku tak sangka
mmg duit RM5 msk
skang kol 6.51pm
aku semak akaun bakn
dah bertambah RM40
maknya dh 8 org percaya ngan dana nie..

korang plak bila lg nak try


11 kata-kata indah:

saya said...

duit mudah tapi dah ramai yang periksa dulu sebelum klik. hehehehe...

sciatic said...

klu bhasil,n duet dlm bank xhilang,gtau la yer..
nk join jgk...
huhu

chugie said...

tul ke na?? ko try ler dulu ek.. dh de hasil baru aku cuba laks!

[-suziey-] said...

tula..cam senang je nk dpt duit kan..cuba je la..rm5 je pn kalu xjadi..ekke:D

chugie said...

wah..dah berjaya ye na?? cam tak caya pun ada ni..

atty's said...

lom join...lagi..

Zura said...

erm..

Mysunshine Gift Shop said...

salam tuan rumah,
I'm doing 'Say it with cupcakes' - charity drive. I work together with my sahabat in TM, Jules, eksekutif suri (serunding) & ummikusayang

Part if our sale goes to the orphanage home. you can see the list in my blog. mysunshine2u.blogspot.com or mysunshine-cupcakes.blogspot.com

if sudi pls share this with all your friends & relative.

appreciate your help

zar

mummYaeesh said...

nak try gak la!

Redbloodsnow said...

haaa...gtaw ea klo btol bertambah n duit lam bank x ilang. leh gak zie join..hihi...

:P

farahfad said...

ish...btoi ka jd ni kak?cm nk join...mende nie bawu lg ker da lame?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha