NuffnangX

Monday, February 18, 2008

SaLaM KeRiNdUaN

lama gila kan aku tak update blog aku nie..bkn tak update jea ngan tak buka pun internet..ari nie baru la aku ngan sayang kembali ke rumah kami nie..rindu sgt nak balik umah sendiri..hampir 3 mggu jgk la aku kat umah family aku..finally selesai sudah majlis perkahwinan adk aku..mmg bz gila..

dr A to Z, aku kena handle..ialah aku kan kakak sulung jd aku la segala2nyer..mmg penat gila..mmg terkejar2, sayang pun kesian jgk kena pg maner2, dia la org yg akan di cari..muka mmg toksah citer la lesu n letih sesgt..

baru la ari nie aku jeguk kat blog member2 yg lain..rindu sgt kat korang..mesti byk gosip kan..nak baca semua nyer mesti tak smp kan, jd bila aku kelapangan aku akan baca story uols satu persatu..

psl story wedding adk aku nnti aku update sbb nak upload gambo pun tak blh sbb camera aku ttggal kat umah mak aku la..sabar la erk..

banyak aku nak story nie, tapi tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

mmuahhhhhhhh kat korang

14 kata-kata indah:

nanonano said...

wahhh,
baru smlm sebut ngn as,
pjg umur ena, heheh..
oowhh patot la, smapi berminggu2 bznye??
perghhhhh, kakak + ank misali neh,
err..nano kawen nanti jemput la duk umah nano bermggu2 gak eyh..
hehehhe ringan tulang, huhu :p

starstar said...

hehe
baru disebot2...
pnjg umo ena yerp na..

ptotla bz pon.
kndri kndre upernyer :)

hudd said...

hi..selamanya akan menunggu....

lindosh said...

owhh patot la lama tadek.. nak tgk gambo! :P

Faizah_Haris said...

enaaaaa....
copekk updettt!!!! hehehe lindu bangattt dah nie....

13may said...

hehe...hehhe...

bila nak updet nih???

huhhu

pearlEJ said...

haaaaaa tu dia, baru muncul, punya la lama dok tunggu... windu arrr.. cepat2 hapdet yg lenglain yer yang.. :)

mama ranggie said...

ok!jgn lupa update gambar kawen yo!

Mak Su said...

bagus tu, ada pengalaman. berguna di hari kendian...

.::WaNiE::. said...

huhuhu bleh jd wedding planner nih ena:P

PuteriSatu said...

dah lama akak tak singgah kat blog budak comey ni...rupanya berentry2 akak termis...dah keje tempat baru ye..alhamdulillah..akak harap leh kekal kat situ ye...insyaallah...

Lily.Lulu. said...

wahh .. bizi bebeno yerr .....
congrats adik dah kawen akhirnya
;)

kita tunggu citer selanjutnya
:D

green apple said...

3 minggu cuti?
errr...apekah nama kompeni tempat cik adik bekerja, rasa cam nak hantar resume je.

ZH - Ena said...

nano - harap panjang umur tapi pendek ajer orgnyer hehehehe
nano punyer pasal setahun pun blh tapi nano kena tanggung la ngeh3x

as - mmg bz gila kakak baik :D

hud - thanks

lindosh - nnti ena update, camera takder kat ena la

faizah - ena pun rindu kat semua member blogger

13 may - tungguuuuu

ej - mmmuahhhh rindu kat eja gak

mama ranggie - sudah semestinyer

mak su - ada 2 org adk lg kak, tapi lelaki la tapi bila thn la kan

wanie - blh ajer

puteri satu - harap begitu la

lily lulu - letih nak menaip..1 ari pun tak abis nak citer

green apple - jgn la nnti ena nak keja kat maner hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha