NuffnangX

Monday, February 25, 2008

LiNi - HaRi PeRsAnDiNgAn

10hb Feb 2008 (AhAd)


hari yg paling bz bg family aku..msg2 tak mng tgn nak buat keja..aku kejap ke belakang, kejap ke dpn..semuanyer cari aku..sayang plak klu tak suruh pg mandi agaknye smp ke ptg la dia ngan baju mlm td..




sayang n adk2 lelaki aku handle kat area org rewang kat bahagian lelaki..aku plak handle (semuanyer kot, tak tau nak tulis apa)..aku pun mcm sayang kot klu takder m.cik2 aku jerit kat aku pg mandi, tak pg la aku mandi..




aku uruskn meja mkn beradap..time nak cari brg yg aku nak guna time tu la tak jumpa, skt ajer hati aku..bila taknak dah jumpa plak..geram ajer




aku leka buat keja smp kawan2 aku dtg pun aku tak sedar..diorg yg cuit aku dr belakang..sorry la korang klu aku tak dpt layan korang sgt..thanks to idah, zura, family shumie, suzy, is, bob n nurul, epoy n fid, idlan n kak hasmah kerana sudi sggh umah aku kejap..




kol 1pm pengantin lelaki dah smp utk berarak..aku tak tgk sgt pun pengantin smp sbb tgh uruskan jemputan yg tgh sesak utk cari tmp utk mkn..


sblm lini blh pg kat apis..m.cik natrah dtg buat sekatan tol, apa lg kelam kabut la pihak lelaki nak cari duit (dah ckp dah ada tol tu la tak buat lg persiapan)..kena la 2 tol kena bayar..hahahaha nasib korang la kan..



nasib baik aku tak lupa ttg kotak gula2..berlari aku msk dlm umah nak amik kota gula2..bila pengantin dah separuh jalan, aku pg kat pengantin utk pas kotak..adk aku mmg dah tau apa isi dlm kotak..dia la yg buka n start baling gula2 pd budak2 yg dah siap berkumpul dpn pengantin..apis pun follow ajer la..m.cik2 n p.cik2 pun join sekali kutip gula2..mmg meriah..
kol 3pm diaadakan majlis potong kek..tak sempat nak amik gambo sbb aku leka kat luar..takper la dah ada cameraman sng keja dia la kan kena rakam..aku suka gaun adk aku pakai nie..cute kena ngan dia






sekitar majlis persandingan

1 kata-kata indah:

ida.. said...

alahai comelnya pengantin... salam kenalan lini....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha