NuffnangX

Monday, January 28, 2008

KeNaNg DaKu DLm DoA Mu

lawak ajer tittle kat atas tu kan hahahahah..bkn apa aku akan tak jenguk blogger aku smp pas Chinese New Year..mmg hati aku meronta2 taknak tapi aku mmg tak blh nak buat apa2..

mulai esok aku akan tggl ngan family aku smp CNY..sbb 10hb nie kan adk aku akan kawen jd byk persiapan nak di buat..byk benda tak siap lg nak di buat..mmg letih la skang nie..skang nie pantang masa terluang (ada ker masa terluang) ajer aku akan bwk mak aku pg menjemput org..letih mmg tak ingat la..hantaran adk aku pun hampir nak siap (gambo nnti aku tunjukkan kat korang)

jd kita jumpa pas CNY la erk..i will miss uols :D

kenang daku dlm poket seluar mu hehehehehe

9 kata-kata indah:

Faizah_Haris said...

enaaa
alahai....bznyer diaaa
so...hepi chinese new yearrrrr!!!
gong xi fa chaiiiiii lorrr...nak angpauuuuuuuuuuuuuuuuu hihihi

Mak Su said...

wah.. sibuk giler ler nanti?

pearlEJ said...

wahhh lama gak tu tak berblogging nanti yer... hmmmm... akan merinduimu la yang...

wan said...

oh, bestnya buat persiapan kawen. mesti happening giler kan.

selamat pengantin baru utk adik ena tu ek.

Kak Lady said...

OOOh...cuti ye Ena...Rajin2 tau buat kerja tu...kan nak dpt adik ipar...heheheh

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT adik Ena...

julia said...

seluar ju takde poket hari ni. =P
Ena ! amik gamba banyak2 k. baju sedondon warna purple ngan hubby kan ? haaaaa class gitu..

mama ranggie said...

selamat bercuti...

13may said...

errr...poket kire ker poket kanan???

hahha...

Selamat selamat :)

fizz said...

wow lamanya..oh sebab adik nak kawin eks, selamat berbizian eks :d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha