NuffnangX

Thursday, January 3, 2008

ThAnKs SaYaNg

mlm tadi aku ngan sayang pg mydin kat summit..mydin nie yg terbesar kat m'sia..aku mmg suka dtg sini, mmg semua adalah..sblm msk mydin sayang ajak aku pg wah chan..aik nak beli apa sayang..pastu sayang minta aku pilih gelang tangan yg aku minat..biar betul..aku pandang lama2 muka sayang n sayang cuma angguk kat aku yg dia mmg btl nak belikan gelang tangan utk aku..klu kat situ kami berdua ajer mmg dah lama suami aku tu aku kiss byk2 (ramai org la malu nak kiss, takper pendam dulu kat umah bkn kiss ajer dpt tapi ??????)

aku pilih gelang tgn yg simple ajer (aku mmg suka brg kemas yg simple ajer tak suka yg sarat2 sgt nnti nampak mcm m.cik2 plak)..sayang dah bayar, aku pg plak kat bhg cincin plak..aku minat kat cincin emas putih nie..simple n nice sgt..bila sarung ajer kat jari manis aku, aku dah tahu yg cincin tu mmg milik aku..sayang tanyer aku nak ker..mesti lah nak tapi takper lah yg nie ena bayar sendiri tapi cpt ajer sayang dah kuar kan duit bayarkan..huhuhuhu bertambah la aku terharu kat sayang..mmg dah tak malu terus aku peluk sayang kat depan salesgirl tu..thanks sayang

aku mmg nak beli gelang tangan tapi nnti la dulu tapi tak sangka plak sayang nak hadiahkan siap dpt cincin lg..tak percaya sggh..

"nie hadia utk apa sayang?"
"hadiah berday sayang la"
"aik hadiah berday kan dah dapat"
"emmm hadiah utk ulangtahun perkahwinan kita"
"kan dah dpt jgk"
"tak kesah la sayang, sayang kan wife babah, jd babah nak sayang sentiasa bahagia ngan babah..thanks sbb buatkan hidup babah sentiasa bahagia ngan sayang"

terus sayang kiss dahi aku

emmmmmmmmmmm terharu btl aku, rasa nak menangis plak bila dgr pengakuan ikhlas dia..yeaaa ena akan sentiasa bahagiakan sayang..

8 kata-kata indah:

pearlEJ said...

wahaaaaa.. dpt hadiahh... best2.. makin bertambah-tambah la sayang tu kan.. hihihihi... :D

lindosh said...

chopp chopp..

emas "pituh" camne rupanya yerk? ehehe


btw.. beshnya dapat gelang.. ai laik gelang jugak.. besh besh.. n romentik arr ur husband

nanonano said...

waaaaaaaaaah !
lomentiknyeeehhh !
wow !

yun said...

wahh bestnya. emas skrg ni makin mahal. konpiden je dia nk beli ye. bestnya bestnye

Mak Su said...

alololo, romantiknyer dia... semoga kasihsayang terus terusan ek

ZH - Ena said...

ej - sudah semestinyer heheheh

lindosh - hahahah silap ejaan la cikgu

nano - biasa ajer..tu best nyer bercinta pas dah kawen..

yun - dah sayang apa2 pun sggp

mak su - harap begitu la..bahagia sentiasa..

julia said...

romantik !
biasalah.. baru setahun kan ?
anyway.. all the best & kekal romantic selamanya. =D

ZH - Ena said...

jue - harap betu la bahagia smp bila2.insyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha