NuffnangX

Thursday, January 10, 2008

MaaL HiJrAh 1429

aku ucapkan selamat menyambut maal hijrah kepada semua umat islam di seluruh dunia..ari nie cuti, apa yg korang semua buat????


aku n sayang lepak kat umah ajer..niat di hati nak tgk wayang kat Oneutama tapi dibatalkan sbb kawan sayang nak dtg umah..bob n nurul nak dtg umah..sajer jea diorg dtg..bob nie kawan baik sayang dr sekolah menengah lg..mmg baik la diorg nie..jd nurul pun dah jd kawan baik aku jgk..nurul nie baik tau lemah lembut ajer..nurul mak buyung skang nie..dah makin besar perut dia skang nie..bln 3 nie dia akan deliver baby..harap selamat ibu n anak..blh jd anak angkat aku nie nnti..entah bila la plak turn aku utk jd seorg ibu..


jd pg lagi kami dah bgn sbb sayang kena beli ayam..aku nak msk nasi ayam ari nie..nak jamu org jauh kan..

sblm msk kita amik gambo dulu

ayam madu tgh perap

sup ayam yg tgh mendidih


kuah cili & kuah kicap

nasi ayam

salad utk nasi ayam


bob & nurul


bob & sayang


bob & sayang tgk apa entah kat internet


dah besar perut mak buyung nie

11 kata-kata indah:

pearlEJ said...

wahhhh nmpk sgt menyelerakan tau!!.. nak jugakkkkkk!! nak jugak!!..

13may said...

Salam Maal Hijrah..

nasik ayam satu!

ZH - Ena said...

EJ - blh ej mai la sini, bkn nasi ayam ajer ena buatkan, apa2 pun blh :D

13 May - siap :D

hOtMaMa said...

huhuhuhu...lama nyer tak masuk kat blog ena nih sekali dah jadi suri rumah ker u ols??! tak per la pelan2 cari keja ek! btw...nasi hayam mu ittiew amat la menggugat ketenteraman perut ku disaat ini!!! bila nak masakkan utk mak pulak?!

ZH - Ena said...

surirumah sepenuh masa la mama..tgh cari keja la skang nie harap cpt la dpt..

bila2 masa pun blh ena mskkan..

julia said...

wah ni boley bukak kedai cam ju nih.. =D

mama ranggie said...

nanti ade rezki awak...sabar k!

nanonano said...

woohh !
nanti nano trn kL singgah umah ena eh..
hihi :p
org jauh dtg kn,
mesti msk spesel ek?
huhu..

ZH - Ena said...

jue - klu ada modal semua blh jln

mama - harap begitu la

nano - tuk org jauh jea, nano dtg confirm mskkan yg special :D

Kak Lady said...

Salam Maal Hijrah buat Ena & sayang Ena..

Nasi ayam memang feveret anak2 kak lady...dah besar dah perut Nurul tu..moga da selamat melahirkan...

ZH - Ena said...

kak lady - yea ker, mai umah ena nnti ena mskkan tuk ank2 kak lady..

bln 3 nie dia dilever la baby dia, tgh sarat skang nie laju jea jln pg maner2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha