NuffnangX

Thursday, January 3, 2008

SeLaMaT ThN BaRu 2008

rasanyer tak terlambat aku wish happy new year kat korang semua kan..mggu lepas aku mmg bz gila2 ialah last week aku kat tempat keja baru kan..letih mmg tak ingat la..nak curi2 tgk bloh aku pun tak sempat sbb keja aku yg melambak tak mengizinkan aku cuci2 mata kat blog aku nie..sggh tau

jd dah msk thn baru nie apa AZAM korang..

azam aku korang nak tau tak..azam aku adalah :

  1. nak dapat baby
  2. nak dapat baby
  3. nak dapat baby
  4. nak dapat baby
  5. nak dapat baby
  6. nak dapat baby
  7. nak dapat baby
  8. nak dapat baby
  9. nak dapat baby
  10. nak dapat baby

jd mmg azam aku nak dapat baby..go go chayo chayo harap doa kami termakbul tahun nie ngan dikurniakan anak..hadiah utk suami tersayang & tercinta AMIN

banyak story aku nak citerkan..mggu lepas kan berday aku, ari jumaat lepas aku ajak shumie tido kat umah aku sbb sayang pg Johor ngan member2 dia (kawan poli dia kawen), aku tak dpt join sbb ari sabtu lepas adalah 2nd aku last kat company aku..keja byk bebbbb

sambil aku tggu shumie dtg umah aku, aku ngan sayang lepak tgk astro..aku ajak sayang mkn dulu sblm g johor..sayang ckp ok ajer..dlm kol 9 lebih aku dah dgr suara shumie..hahhhh smp pun minah nie..

bila aku buka ajer pintu, aku tgk dia dah pegang kek sambil nyanyi lagu berday utk aku..biar betul..pastu kat belakang ada plak zimie, yus n wan...siap ada spray lh..abis la muka aku kena spray..yg kelarnyer siap pakai topi ngan topeng berday lg..alahai terharu sggh aku..byk btl diorg bwk makanan..thanks kat shumie sbb dia bersusah payan buat speggethi n nugget..bwk kek pisang lg (mmg fav aku- pisangkan)..zimie bwk KFC plak..yus n wan bwk air n keropok2..mmg meriah..aku mmg terkejut sgt la..rupa2nyer shumie berpakat ngan sayang utk celebrate berday utk aku..terkejut aku bila ada wan, yus n zimie..

zimie ajak aku tido umah dia ajer sbb hubby dia pun takder kat umah..outstation g maner ntah, aku dah lupa..aku tanyer sayang, sayang benarkan..thanks sayang..sayang babah mmuah

shumie follow aku pg puchong sbb nak anto sayang umah bob..jd aku n shumie terus pg umah zimie..sampai umah zimie dlm kol 11 lebih la..biasalah bila perempuan bila dah berkumpul..tak sudah2 bercerita..kami tido kol 4.30 pagi..gila kan..

kat tempat keja mmg aku sengal btl la..otak alu mmg tak blh pikir..shumie siap tido dulu pastu mandi basahkan kepala..sbb dia ckp skt plak kepala dia..aku mmg ngantuk tapi malas nak naik atas..

****************************AhAd**********************

ahad plak pg nilai 3..(ada mak, lini n eka)..kami pg sana sbb nak beli kelengkapan bilik tido pengantin..mula2 kami pg nilai squre dulu sbb kat sini byk pilihan kain langsir..aku mmg tak larat nak jln sgt..mak aku kalau minta discount mmg tak ingat dunia..kesian gak jat tauke cina tu..ialah total semua sekali adalah RM1800 tapi mak aku minta RM800..bertekak ngak ngan cina tu tapi mak berkeras gak nak bayar RM800..finally mengalah gak tauke tu..mak aku klu bab tawar menawar mmg teror gila..kekadang malu gak aku kat sebelah tapi bila pkirkan semula tauke tu mesti dah untung byk gila, jd apa salahnyer sekali sekali rugi skit kan..dlm bab nie aku mmg tabik spring kat mak aku..

pastu kami pg plak nilai 3, kat sini kami beli kain ela ngan borong tudung..kain ela dah la cantik2 pastu murah sgt la..dr harga RM38.00, mak aku minta jd RM20.00..byk kan discount mak aku dpt..aku mmg kena minta petua dr mak aku..entah apa la yg mak aku baca kan..mmg gila

kami kat nilai 3 nie smp kol 9 lebih..letih mmg tak ingat la..anto family aku balik dulu..pastu pilih2 barang kami pastu terus cabut balik..uwaaaaaaaa esok la last day kat opis...

******************IsNiN************************

last day aku kat tempat keja EON nie..aku ngan shumie keja non stop..buat ajeer keja..org lain sambut new year kat luar tapi aku ngan shumie ddk dlm opis siapkan keja aku..kol 10 lebih baru blah dr opis..tapi tu pun ada yg tak siap lg..shumie ckp dia nak dtg esoknyer nak sambung keja dia (1/01/2008)..tapi aku taknak dtg, dah tak siap lantak lah..keja pun dah separuh mati..

harap dapat tempat keja yg ok..gud luck

5 kata-kata indah:

pearlEJ said...

Selamat Tahun Baru Ena.. muga2 ena dpt baby tahun ni.. aminnnnnnnn.. :D

nanonano said...

waaaaaa...
manyaknye azam die,
nano doakan kesepuloh2 azam ena tu tercapai,
insyaAllah,

eh, dpt kije bru da eh?

starstar said...

wah..
bestnyer..
sopim sakn kt nilai'
azam thon baru tuh sayep pon doakan k'
dapt gelang n cincin lak
ishk
bertuahnyer bdan.. :P
ena boh lar gambor..
:))

yun said...

nape dh xkeje EON? abes kontrak ke? abestu skang ni dh xkeje la dah ek

ZH - Ena said...

ej - selamat thn baru..smoga ej pun dpt baby gak :D

nano - makne mmg nak baby sgt2 la tu..dah dpt keja tapi dtg sehari ajer hahahaha tak sesuai la

star - kat nilai shopping brg adk jea tapi tumpang sekaki beli kain ela..kelabu mata tgk kain ela murah2..cantik lak tu

yun - cuba baca entry ena yg lepas akan tejwb persoalan yun huhuhu sedih tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha