NuffnangX

Friday, January 4, 2008

CaBuT LaRi

ari rabu lepas aku dah start keja kat company TOYO GREASE kat Subang..ari khamisnyer aku dah tak dtg keja hahahahha

aku taknak keja kat situ sbb :

  1. toilet kotor gila..bukan kuning tau tapi choc gila100x..aku tahan kencing dr kol 3pm, tak lalu aku nak msk toilet tu, klu msk confirm aku muntah..nak ckp nie pun aku nak termuntah uwek uwek uwek smp umah baru aku g toilet..klu tiap2 ari mcm nie confirm aku kena batu karang
  2. takder rest room..jd aku nak solat kat maner kan..ssh beb
  3. 1st day aku dtg, minah yg jaga bhg sales resign..pastu yg jg bhg account plak nak berhenti gak..klu aku stay gak maknernyer aku sorang ajer la..tak kuasa aku..diorg nie resign sbb diorg taknak keja ari sabtu..bila aku msk baru la boss kat company tu nak buat ari sabtu kena keja..diorg mmg taknak..jd diorg nak cabut la
  4. pastu ada anjing..setiap kali aku kuar utk tanyer supervisor (ah seng nie mmg kat luar ajer), anjing nie mesti follow aku..dekat plak tu..pelik btl aku..dah la aku fobia skit ngan anjing, nnti tak psl2 kena ggt ngan anjing..huhuhu taknak aku -anjing tu mmg jaga company tu..aku tau la aku org baru tapi tak payah la nak escort aku ajer time aku nak g maner2
  5. setiap kali aku kuar aku rasa geli la sbb aku rasa kaki seluar aku mcm kena air kencing anjing ajer..mmg tak lalu korang
  6. sbb tu la aku cabut..klu korang nak ker keja kat situ..jwb skit????

kiranyer smlm aku cuma lepak kat umah ajer la..sayang pun mmg tak benarkan aku keja kat situ..jd aku ikut ajer ckp suami..tak baik lawan ckp suami tau hehehehe

ari nie aku ada interview kat Metro Driving kat Subang (yg nie lg dekat ngan umah aku)..harap berjaya la

ari isnin plak aku ada 2nd interview kat Ayam Brand (company nie aku ada citer kat entry aku sblm nie-diorg minta aku buka tudung..tapi kita tgk pd 2nd interview nie mcm maner kan, ada tak permintaan gila mcm tu lg)..klu ada rezeki takkan ke maner

dah 3 ari aku tak jumpa shumie..rindu gak kat minah nie..harap dia sesuai keja kat company tu..

korang doa kan aku di terima keja tau

daaaaaaaaaaaaaaa

14 kata-kata indah:

julia said...

alaa.. tak jadi eyh keje kat klcc tu ?
umm ok ok. ju doakan ena cepat2 dapat keje.

Leeds Al-Malique said...

nnt mesti dapat keje lagi best! ader hikmahnye ;)

nanonano said...

oowhh ye ke,
mmg xslesa la cmtu,
xpe2 ade razeki ena kat tempat lain r tu..
gud luck dear,
:)

Faizah_Haris said...

huhhh dasatttt gilerrrrr....takmooo aaa keje tempat cam tu...ishkk ishkkk...
harap ena berjaya lepas ni ok

Mak Su said...

elok berenti kat situ.. dan semoga zh cepat dapat kerja yg seswai ek

starstar said...

aah lae ena..
cm trok kn kjer ctu..
klo hanjing kelioran kt lua..
rase cm was2 lak..

xper2 all the best tok nex intervw :))

fizz said...

owh dasatnya tempat tue, kalo sy pon metsi xtahan, hmm sy doakan ena dpt intreview tue,nnt boleh citer pnglmn keje kt tmpt baru :D

cikdinz said...

mmg patut lari....
takan nak tunggu.

mama ranggie said...

semoga berjaya ye sayang...

nasazfrog... said...

erm dah keje kat tempat baru yerr,, bagus ler tuh, kalau kiter firstly susah nak suaikan diri kat tempat baru, tbut biler dah lelama ok jer..

pearlEJ said...

kalau dh suasana kt situ wat kita x selesa mcm mana nk kerja?? elok sgt la ena cabut pun...
x per.. pelan2 cari.. bnyk lagi kerja yg bagus2 kt luar tu kan.. hope ena dpt yg baik lepas ni..

ZH - Ena said...

jue - bkn tak jd tapi tak dpt offer keja kat situ pun

leeds - harap begitu lah

nano - thanks nano

faizah - tu yg cabut tu heheheh

mak su - tak thn la kat situ, geli lah

star - sentiasa rasa was2..dah tak pakai pun seluar tu ahaks

fiz - sudah semestinyer

cikdinz - eeeeeeeeeeeee tak lalu lama2 kat situ

mamaranggie - thanks mama

nasazfrog - harap betula..mesti berdebar2 bila 1st day kan

ej - thanks ej sbb bg semangat..mmuahhhhhh

arianna adrizal said...

laa yeke. td ternmpk iklan tu kat jobstreet. hehe. takpe, insyaAllah ada rezeki kat tmpt lain.

sbb lama tak singgah sini maka ada beberapa ucapan terakru. hehe
1. hepi belated besdaii!!
2. selamat tahun baru!!
selamat menyambut tahun br esok pulak! selamat utk semuanya... :)

ZH - Ena said...

arianna - selamat tuk arianna gak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha