NuffnangX

Monday, January 28, 2008

GeRaM SuNggUh

bkn aku mls nak update aku punyer blog nie tapi broadband aku nie ada problem..dr ari rabu mggu lepas aku tak blh buka internet huhuhu rindu sgt nak tgk blog aku n blog member2 yg lain..rindu nak baca lawak2 n citer harian member yg lain..tiap2 mlm tau aku buka nak tgk blh tak online tapi hampeh ajer, rasa nak ajer aku campak monitar aku nie..tapi bila buka mlm nie blh la plak hehheheh apa lg mmg tak lepaskan peluang la aku jenguk blog aku nie tapi tak dpt tgk blogger yg lain sbb aku mmg bz sgt nie..

naper erk aku minat kat mamat nie????
sbb
dia baik..
dia sweet..
dia penyayang..
dia minat apa yg aku minat jgk..
dia romantikkkkkkkk..
dia memahami..
sng citer
aku mmg cintakan dia :D
luv u honey mmmuahhhhh mmmuahhhh
cium skit..sayang skit..

5 kata-kata indah:

starstar said...

alala..
romantiknyer..

pearlEJ said...

olololo.. comeynyer berdua neh.. hihihi...

patut arr tak berhapdet, rupa2nya tenet sengal eh...

cikdinz said...

amboi...gambar takde kesian..cintan habeh hahhh...

ZH - Ena said...

as - dah sayang as

ej - abg sayang dr comey dr ena hahahaha

cikdinz - malu la :P

green apple said...

akak ingatkan connection akak je yg cam ***I, rupanya ramai yg tensi ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha