NuffnangX

Tuesday, January 15, 2008

JoM KiTa MeLaLaK

kol 10am tadi aku pg interview kat Taman Perindustrial Sg.Buloh (Wastech Engineering)..ok la kat situ..yg interview aku Chinese Girl (Miss E)..esok aku akan dpt jawapan..sbb ari nie ada beberapa candidates yg akan dtg utk interview..harap ada lah rezeki kat situ, dkt ajer ngan umah aku, dlm 20 minute dah smp..
pas abis interview aku pg mc'd uptown..perut aku dah bergelora minta di isi..nak mkn fun fries tapi tak jual lg sbb still jual breakfast menu..lepak kat luar..sambil mkn aku tgk keja kosong dlm paper The Star..takder plak yg menarik hati aku..pas mkn terus balik umah..bosannyer!!!


aku sarapan nie ajer pg td


interview kali nie aku sempoi ajer takder lah nak melaram sgt



*******************CiTeR MaLaM TaDi******************


mlm td mmg plan nak tgk wayang nak tgk Nasionak Treassure..aku ajak sayang tgk kat Cinelessure Mutiara Damansar..tak pernah tgk kat sini, tu yg aku ajak sayang try tgk kat sini..bila tgk screen tak der plak citer yg kami nak tgk nie..bila tanyer kat counter, citer tu smlm last tayang..aku rasa mcm baru ajer citer nie ditayangkan kat malaysia..btl kan??


pastu kami pg OneUtama..pg kat TGV..tapi tutop la pulak tuk renovation..jd kami pg plak GSC..tapi tayangan lambat sgt la..kol 12.20am..lambat sgtkan dah la esok (ari nie aku ada interview) jd tak blh la tido lewat2 sgt..btl tak?? jd kami cancell tgk wayang..emmmmm cancell lg nak tgk wayang..nak tgk citer lain pun mcm tak der yg menarik citer yg nak di tengok..


nak balik tu kami nampak ada CC msk jap nak tgk (sblm nie tgk tader la pulak CC nie)..baru buka rupanyer bila tanyer kat counter..pastu ada karaoke box..sayang ajak berkaraoke..aku malu nak nyanyi..sayang ajak jgk..aku ikut ajer..ada byk blk gak..1 lagu kita beli akan dpt free 1 lagu..sayang beli 3 lagu jd free 3 lagu..



nyanyi la puas2 dlm bilik tu..nsb baik la org luar tak dgr suara katak aku tu hahahahaha klu tak malu aku di buatnyer..aku nyanyi 3 lagu & sayang nyanyi 3 lagu..dah abis, tak sangka plak sayang nak tambah lagi lagu..sayang beli lg 2 lagu jd free 2 lagu la..jd total semua lagu kami nyanyi 10 lagu..mmg best la..



sayang nyanyi lagu Anuar Zain tuk aku hahahaha punyer la penuh perasaan..terharu gak heheheheh



best la nnti kita melalak kat sini lg erk sayang..tapi kita dtg mlm ajer lah klu dtg siang confirm tak dpt tempat..


posing dpn umah




tgh buat pilihan nak nyanyi lagu apa




sayang pilih lagu




gelapnye sayang - sayang plak mmg dah gelap hahahahah




blm nyanyi lg nie tapi saje nak bergambo :D




penuh perasaan sayang nyanyi - keabadian cinta




oh! AnUaR ZaiN




mmmmmuuuuaaahhhh


turn aku plak melalak




HiDuP BiAr EnJoY

14 kata-kata indah:

.::WaNiE::. said...

wawawaa..meluahkan perasaan cinta melalui lagu la konon..hahaha..

ZH - Ena said...

hehehehe gitu la nampaknyer..suka tau :D

yun said...

seumur idop cuma sekali je pi karaoke. tp xnyanyi pon. sy bantai tido. bengang je membe. sy ni pemalu le.sore pon xbest

ZH - Ena said...

sama la ngan org lain suara jd tak kuar plak, jd org bisu jap..tapi ngan suami tak malu pun, suara katak pun bantai ajer hahahahah

nanonano said...

ecececceeehhhh,
lomentiknyeeennnnn, weee :p
kat sni org panggil karaoke jamban
:p

Leeds Al-Malique said...

weewitttt mesraaaaaaa!! hehe

leed ngn hubby penah gak ki karaoke tp suare tak kuar laa..haha

ZH - Ena said...

nano - hahahah yea ker..

leeds - malu la tu :D

Lily.Lulu. said...

dah lama x berkaraoke ... syiok jugak tuh ..

melalak jek laaa ...
janji enjoy !!

;)

lindosh said...

besh nengok muke hubby u cam meneran nyanyi tu.. mesti suara cam anuar zain neh! ;P

david santos said...

Hi ZH-ENA
A beautiful place here!
Excellent post! Nice photos.
Thank you.
have a good day

Justice for Nurin Jaslin

fizz said...

waa sedapnya sarapan, camne dah tau result, hmm harapnya ena dapat keje tu :D

# oh ade bakat terpendam eks dalam bidang nyanyian :)

Mak Su said...

semoga dapat keputusan yang bagus2 ya.... dan, wah .. jelesler. mak su tak reti nyanyi ler.

13may said...

perghhh!!!!

layan sungguh!

:D

ZH - Ena said...

lily lulu - lalak ajer la lily, dah lama tak lalak :D

lindosh - terus lupa anuar zain original la jap hahahahah

david - thanks david visit my blog..enjoy urself here :D

fizz - takder pun diorg call..takper cuba lg..semua yg terpendam kuar la nak join AF6 la hahahahha wat gelak 1 m/;sia ajer..tak sggp :P

mak su - ala mcm nyanyi dlm blk air ajer

13 may - layan beb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha