NuffnangX

Tuesday, May 27, 2008

HALLE NANO PRODUCT

disebabkan ramai yg bertanya ttg product nie, jd aku akan terang kan dgn panjang lebar ttg product nie..aku tau byk dah product undergarment kat pasaran skang nie..aku pun prh try..tapi hampeh tak nampak hasil pun..ada sakit kat belakang ada la sbb ada tulang belakang kat corset tu kan..pas tu mmg aku dah tak caya benda2 nie lg..tapi skang aku dah percaya kat halle nano nie sbb product nie satu2 nyer yg ada teknology nano dlm benang jahitan pd undergarment nie..mmg semua undergarment dlm pasaran menggunakan pancaran sinaran inframerah jarak jauh tapi blm ada lg yg meletakkan teknology nano dlm undergarment diorg..klu tak caya korang blh survey dulu kat market..klu diorg ckp ada, than ko tanyer lebih lanjut apa nano kat baju tu, confirm tak blh jwb salesgirl tu..sbb aku dah pernah tanyer, hampeh ajer salesgirl tu tak dpt nak xplain lebih lanjut..


lg satu aku dah bg try kat 4 org yg plg rapat ngan aku iaitu mak aku (mak aku dpt rasa perbezaan kat badan dia skang nie), shumie (kwn baik aku), nurul (mmg tercari2 sbb baru ajer pas pantang, nak kembali ke bentuk asal la body dia) & k.jue (member opis aku, dah slim skit skang nie, ramai dah tegur kata dia berbeza skit skang nie)..& yg pasti pas nie aku plak akan try pas abis pantang..aku try halle nano product yg lain..nnti aku story..skang nie aku nak terang kan pasal HALLE NANO BODY SLIMMING UNDERGARMENT dulu..



CIRI-CIRI KEUTAMAAN :-

*Pancaran sinaran Inframerah Jarak Jauh
*Tahan pembakaran
*Fleksibel di pakai
*Selesa di pakai
*Anti -Bakteria dan Anti - Kuman
*Warna yg lasak
*Mudah dibersihkan
*Rintangan sinaran UV
*Meningkatkan penghasilan Ion Negatif & Ion Kuprum

FUNGSI KEUTAMAAN :-

*Melangsingkan badan dgn kaedah yg lebih mudah & ekonomi
*Menegangkan pinggul
*Membakar lemak berlebihan
*Menigkatkan matabolisme
*Pegumuhan toksik
*Menigkat peredaran darah
*Mengurangkan keputihan
*Mencegah hemorrhoid
*Melegakan sembelit
*Menghilangkan bau busuk
*Melegakan sakit pinggang
*Mencegah kuman
*Tempoh keberkesanan lebih panjang
*Selesa di pakai
*Membentuk tubuh menawan secara semulajadi
*Menghalang kelesuanberpanjangan

KEISTIMEWAAN LAIN :-

*Inframerah dlm korset berkesan sekurang2nyer 3 thn
*Jgn gunakan sebrg gel pelangsing @ krim ketika memakai halle nano
*Boleh di pakai semasa berpuasa.Kesan bertambah jelas jika dipakai pd waktu malam
*Pembuangan air kencing akan berwarna kuning & agak berbau. Ini menandakan tanda awal pembuangan lemak di dlm badan
*Wanita dlm pantang digalakkan memakai Halle Nano utk mengecutkan kawasan peranakkan & mengempiskan perut selepas bersalin. Tdk perlu berbengkung.


nak tau lebih lanjut blh tgk website : www.hallecare.com
nak order blh call aku 012-244 9373 - ena
PRICE RM288.00 - blh bg discount
COLOUR - BLACK @ BROWN
F.O.C. FOR DELIVERY



*******************************************************************


HALLE NANO - SCARF (ANAK TUDUNG)


packing for scarf



Halle Nano Scarf - Black colour

yang nie mmg aku pakai, mmg berkesan..aku jenis yg tak suka pakai anak tudung tapi pas try halle scarf nie aku dah mula suka sbb rasa selesa sgt n aku blh nampak perbezaan seblm pakai n selepas pakai..


CIRI - CIRI UTAMA :-

*Nano komposit fiber sintetik
*Nano silver & seramik
*Nilon


FUNGSI :-

*Mengurangkan sakit kepala
*Mengurangkan bau kepala akibat pemakaian tudung seharian
*Mencegah kelemumur & keguguran rambut (mmg terbukti kat aku)
*Mengurangkan kegatalan pd kulit kepala
*Melancarkan peredaran darah
*Mengurangkan stress


PRICE - RM60.00
COLOUR - BLACK @ BROWN
F.O.C. FOR DELIVERY

13 kata-kata indah:

starstar said...

kak..
ke epoh ader juai x ?

ZH - Ena said...

takder agent plak kat sana..klu nak ena blh deliver ke sana..no problem punyer

nanonano said...

oit.
sejak bile nano ade kuarkan produk ni??
tuan punye bdn xtao hape2..
nk kene ni ena ni..
grrr...

PuteriSatu said...

betul ke ni....

ZH - Ena said...

nano - nak royalti ker hehehehehe

puterisatu - btl..nak try ker

bernard n. shull said...

i did a little research after you told me about your "thing", and if you want a way to make more money using your your blog you can enter this site: link. bye.

ZH - Ena said...

bernard - thanks for ur info :D

green apple said...

first time dengar teknology nano kat anak tudung ngan corset, selama ni aku ingat spectrophotomoter je ada teknologi nano.

ZH - Ena said...

green apple - taknak cuba ker kak di :D

KIRIS.. said...

salam ina.. nak tanya.. ina ada jual lagi ke halle nano lg skarang ni ek?? mcm interested la pulak.. :) if yes.. hope boleh drop emel ke amy_mash@yahoo.com.sg

thanks.. :)

Anonymous said...

salam... ina ade jual lagi ke halle nano skng ni? rasanya macam berminat la nak beli.. kalo masih ada boleh x email saya untuk harga dan penghantaran.. ila130905@yahoo.com.. thanks

nanajay said...

salam...
masih jual halle nano lagi tak?
Sy pengguna halle nano, skrg nak beli spare sbb yg lama dah start deteriorate. Agen yg dulu pun dah tak tau ke mana peginye. Dulu sy beli rm7ratus, tahun 2009 plak tu. katenye promo. klu lah sy tau ada yg jual lebih murah... *sob sob.. ape pun nanti email feedback kat jeryt82@yahoo.com. thanks ya.

Anonymous said...

ada lagi x produk ni? feedback di facebook: asyiq sofia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha