NuffnangX

Tuesday, May 6, 2008

LaWaK Laa Tu

pg td sayang ckp nak kuar awal..aku plak takder la tanyer naper kan..jd aku siap spt biasa ajer..pas dah minum susu (susu mmg sayang bancuhkan klu nak tggu aku buat, mmg aku tak minum la susu anmum tu), kami sama2 turun nak pg keja msg2..

smp bawah aku tgk kat bahagian parking motor, aku dah cuak ngan risau..sayang motor sayang dah hilang..mcm maner nie (muka aku time tu mmg risau sgt2 la)..pastu sayang ngan muka risau gak ckp, hahhh nak buat mcm maner nie..jom sayang report polis..aku dah pegang lengan sayang ajak pg..

tetiba sayang gelak tgk gelagat aku..maner ada hilang la..motor tggl kat opis..smlm balik nnti, ngan selumber sayang tekan alarm keta..laaa naik keta keta ker..

sayang ckp la yg smlm pg JVC, brg yg nak bwk plak byk jd kena la naik keta company, balik dr JVC plak dah ptg sgt nak blk opis pun opis dah tutup jd terus ajer la blk dr JVC..oooooooooooo mcm tu ker (muncung ajer mulut aku bila sayang dah ckp mcm tu)..

apa lg mmg kena cubit la ngan aku, ialah pg2 dah wat lawak ngan aku..lawak yg buat aku risau ajer..sayang nieeeee


MaLaM :-


dr kat opis lg aku dah ajak sayang kuar mlm nie..sesak nafas aku kat opis sbb seluar slack yg aku pki dah sendat sgt..aku terpaksa buka butang seluar, jd yg tggl cuma zip ajer la..risau gak klu seluar aku terus terlondeh kat bawah kan..tapi nsb baik la zip seluar aku jenis yg katup punyer jd SELAMAT la..

mmg kena beli seluar pregnant la skang nie..jd pas magrib kami terus kuar umah nak pg Jusco OU..aku cuma beli 2 helai seluar pregnant ajer (klu ada sales blh la beli byk2)..pastu beli bra & panties..kesian sayang malu2 plak dia bila aku pg bahagian ladies tu heheheheh biasanyer aku beli sendiri2 ajer..tapi sbb dah lama tak kuar shopping tu yg aku beli sekali..cian kat sayang

dah beli belah kat jusco ingat nak jln2 kat OU, tapi baru jln kat jusco kaki aku dah cramp terus tak jd nak jln2..aku jln pun slow ajer..alahai nie la penangan org tgh pregnant..cian kat sayang lg sekali tak dpt nak cari barang sayang..next time la erk sayang..

n d way balik, kami sggh kat gerai kota damansara utk mkn..aku nak mkn sgt mee goreng..klu shumie tau aku mkn mee grg mesti dia terkejut..bg kenalan yg kenal aku, aku takkan mkn mee goreng sbb aku mmg tak suka mee goreng..sayang pun terkejut bila aku ckp aku nak mkn mee goreng..entah la sejak pregnant nie benda yg aku tak suka dulu, skang nie aku nak sgt makan..pelik kan

aku mkn mmg berselera..sayang mkn mee rojak..sayang ckp since aku dah blh mkn mee, sayang nak ajak aku mkn mee kat puchong..sayang ckp gerai tu mmg sedap gila masakan mee dia..ok sayang pas nie, ena akan cuba (selagi tekak aku blh terima mee nie kan)..


smp umah mmg keletihan..minta sayang urutkan kaki..


mee rojak - sayang mkn


sayang mkn ngan kusyuk - dah tak pandang kiri kanan
mee goreng basah - sedap

2 kata-kata indah:

yun said...

sedang kelaparan ni dok citer pasal makanan..aduhhh kecur air liur

ZH - Ena said...

laaa naper tak mkn lg..cpt2 kuar lunch

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha