NuffnangX

Saturday, May 24, 2008

SoRaNg AjEr

ari nie nak pg kerja pun malas sbb aku akan sorang2 ajer kat opis nnti..k.jue cuti ari nie..bila aku smp kat opis mmg sah2 aku sorang ajer kat opis, helen (opis lg satu) plak tak dtg gak..jd aku jd mati kutu dlm opis nie..nak buat apa erk..


tgk internet pun dah bosan..nak tgk blog org lain pun rasa tak terdaya nak tgk..bosan sgt..


mlm td aku n sayang dinner kat ASAP..aku tak tau naper sayang n kawan2 dia pggl tempat nie ASAP..bila aku tanyer, sayang ckp time dia bujang2 dulu mkn kat sini gerai nie mmg bersap selalu bila bakar ikan rasa mcm dlm kebakaran ajer..tu yg lekat gerai ASAP diorg pggl..tapi mlm td pg takder pun berasap sgt..biasa2 ajer..tak kesah la asal kan mknan yg dihidangkan sedap..


jumpa ngan nurul n bob sekali..ingat ada yb sekali tapi tak dpt dtg sbb dia balik kerja pun kol 8.30pm, dia tak larat nak kuar..jd ada 2 couple ajer dinner mlm td..kami jumpa mlm td sbb nak bg nurul NANO BODY SLIMMING UNDERGARMENT..harap pas nie dia akan jd slim pas dah bersalin nie..hubby dia pun dah sound kat nurul yg badan dia dah berisi skit skang nie..


emmm lelaki nie bila part2 tu nampak ajer, tapi bila tgk kat lelaki plak..lu pikir la sendiri..ayat nie aku tuju kat semua lelaki :D jgn ada yg terasa ati sudah la kan..


harap pas nie shumie pun akan jd kurus sbb aku pun dah pas nano nie kat dia..aku taknak hebah kat saper2 lg klu dah ada kesan kat member 2 org nie baru la aku nak jual benda nie kat saper2 berminat nak slim tapi dlm masa yg sama body dlm keadaan yg baik..buang toksik dlm badan sekali..aku pas jgk kat mak..mak aku ckp bagus nano undergarment nie sbb mak aku dah terasa lain kat body dia..aku teringin nak pki tapi aku tgh pregnant mmg tak blh pakai..tapi kak jue dah pakai, mmg nampak hasil dia, dia ckp dia dah blh pakai seluar jeans time dia nak dara dulu..korang bayang kan dia dah ank dua tau..badan skang dah slim..


aku akan pakai pas pantang..tgk la nnti..


korang rasa berminat tak ngan benda nie..tapi harga RM288.00..tapi kan klu nak kurus ngan pikirkan sekali kesihatan kita, bg aku harga tak kesah sgt..


nie la product dia :-



halle nano - pandangan dari depan


halle nano - pandangan dari belakang


halle nano - pandangan dari sisi


halle nano packaging - model MAYA KARIN


halle nano packaging dari dalam - 3 set (body shaper, long girdle n panties)

8 kata-kata indah:

arianna adrizal said...

wah.. mcm menariks je. tp takut rs xselesa pakai tu. anne ni alergic sket. kalo peluh2 senang gatal2. abih merah satu bdn.

PuteriSatu said...

boleh kurus ke..? wekekke...mak ai budak comel ni dah jual benda alah ni plak ye...sedar tak sedar dah nak masuk 5 bulan pregnant ye ena...alhamdulillah..take care tau...jaga pemakanan...

ZH - Ena said...

anne - member ena pki time mlm jd ok..mcm mak ena plak pki time siang pastu duk kat kedai asyik byk bergerak tu yg rasa berpeluh..tapi ena tgk dah nampak hasil nyer kat member opis ena nie..bila dah kuar toksik, kita dah kurang mkn..nak try ker :D

puterisatu - blh kak..cuba la..ena blh bg discount utk akak :D

izawani said...

Akak nak try... regenya berapa ?

hudd said...

pakar tradisional ada mengatakan pakaian seumpama ini tidak sesuai tuk anak dara krn leh menjatuhkan sistem peranakan..
benarkah?

ZH - Ena said...

izawani - blh ajer..harga asal
RM288..tapi blh bg discount, RM260..nak ker? free delivery charges :D

hud - klu korset yg ada tulang tu iya sbb terlalu bg tekanan kat kita punya body kan..sesak nafas pun blh kan..tapi set halle nano nie sbb baju body t yg selalu kita pki tu, cuma pd kain halle nie ada teknology nano yg blh terus tingkatkan metabolisme n pengumuhun toksik.nak try ker?

wan said...

dinner kat ASAP? aper tuh ena?

hmm, elok kot utk kesihatan. ada gak kakak² kat sini pakai produk serupa dan mmg nampak pinggang la.. lgpun utk tulang belakang bagus jugak benda nih :)

ZH - Ena said...

wan - kat puchong..gerai nie dpt gelaran dr kwn2 hubby ena la..gerai tu klu bakar ikan penuh asap 1 gerai..tu yg melekat diorg pggl gerai asap..tapi sedap la mskkan kat situ.asap pun asap la..
k.wan taknak try ker :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha