NuffnangX

Wednesday, May 7, 2008

SeLuAr PrEgNaNt

pg nie aku pakai seluar pregnant yg aku beli mlm td, tapi rasa cam kelakar ajer aku pkai..org lain tgk mungkin biasa ajer tapi bg aku yg pakai 1st time rasa cam lawak ajer..aku pakai seluar nie rasa mcm besar ajer padahal aku beli seluar size S..


aku tau sayang mcm nak gelak tgk aku pakai seluar nie tapi dia tahan ajer tgk aku pakai..tak kesah la pakai ajer asal kan perut aku rasa selesa bila pakai..betul tak uols..



blm ready lg sayang dah amik gambo aku



tadaaaaa nie la seluar pregnant tu - gelap la gambo nie kan
slumber pg opis pki t-shirt belang2 (bos takder tak kesah la beb)




waktu lunch aku kuar ngan kak jue mkn kat pizza..ilia kuar ngan kawan dia (may be kuar ngan pak we dia kot hehehhe)..aku teringin sgt nak mkn lasagna..nie semua gara2 tgk layout blog aku la dah terliuh nak mkn lasagna plak..skang nie apa yg aku nampak & nampak menyelerakkan mula la tekak aku nak mkn..mesti nak jgk




kak jue ngan spagetthi fav dia




dah tembam kan pipi aku




tadaaa nie la lasagna yg aku nak mkn - tapi pucat ajer kan
tak kesah la asalkan lasagna


nie la ilia - cun kan

5 kata-kata indah:

yun said...

ala xpe nanti perut dh boncit sure seksi pkai suar tu. skang perut kecik lg kan.
lasagna sy pon ske mkn lasagna

arianna adrizal said...

alaaa.. cam tak nmpk agi perut tu. nnti kalau da nmpk br comel kut :)

ZH - Ena said...

yun - tapi blh tak perut tak kesah buncit tapi pipi taknak naik..blh ker

anne - hehehe malu la saya..

green apple said...

ala keciknya budak ni.
pipi je tembam, badan kecut.
hihih..
stay slim dik..:)

Julia ♫°♪ said...

nanti bra pun kena tukar size

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha