NuffnangX

Thursday, August 20, 2009

LuNcH Di OTWC

yup hari nie aku luch ngan zura plak
ialah sebelum nak sambut ramadhan nie kan
baik la lunch sama2 dulu
pas sebulan baru la blh luch sama2


puasa kali nie
kita tak plan nak jumpa semua geng ker
last year kita buka puasa kat umah idah kan
thn nie umah saper plak "D


time aku nak keluar jea
time tu gak la lori sampai nak loading barang
grrrrr
ingat nak amik zura
jd terpaksa la call semula zura minta dia dtg amik aku
klu tggu aku takut lambat jea nnti



uncle sam yg sporting jea
bila aku minta dia posing nak amik gambo hehehehe
baik tau uncle nie
ialah kdg2 opis akukan takder org
uncle sam nie la sorang2 angkat brg ~ cian tau
upah bg air jea la
mampu aku bagi



banyakkan brg smp
nie utk box tik tak toyz
sambutan ramai plak kat toyz nie
nnti aku pun nak beli satu
nak bg umairah main
tapi pas umairah 2 tahun la


kali nie brg smp aku tak la risau sgt
sbb dah ader bdk baru kan ~ taufik
dia yg tlg angkat brg
utk urusan DO plak
aku suh ira yg terima
belajar nnti aku cuti senang
skit2 dah tau aper nak buat bila brg smp



yup aku dan zura




memandangkan kami dh lambat
ingat nak la potong Q
hehhhehe nak jd bdk jahat la konon2
tapi tu la dah potong dr tepi
tapi tak lepas gak
sbb ader lori besar kat depan tak dpt lepas
grrrr
jd kelisa depan kami pun sangkut la



smp kat OTWC
nsb baik la org tak ramai sgt
jd kali nie
kami mkn kat bhg dlm plak
sejuk skit sbb ber aircond kan
kat luar panas la
aku ~ Honey Lemon Juice ~ tak
sedap la air aku nie
zura ~ Lime Juice ~ confirm la sedap
sbb aku selalu order air nie
tu la gatal lg nak tukar minum air lain huhuhuhu



...SEBELUM...



...SELEPAS...


mesti korang pelik kan
aper maksud sebelum n selepas kan
klu korang perhatikan betul2 kat gambo tu
mesti perasan


kali nie kami berdua
mkn nasi lemak special
memandangkan zura dlm pantang
jd telor ngan ayam
dah transfer ke pinggan aku
hehehehhe bertambah la telor ngan ayam di pinggan ku


tapi msg2 mkn tak abis pun
kenyang gila beb
banyak sgt la
sambal mmg sedap



tgh kami syork mkn tu
ader plak 2 org dtg meja ke meja
utk dendangkan lagu
aku rasa org luar la
sbb slang dia lain skit
setiap meja la dia akna dtg pastu nyanyi
sambil2 tu ulurkan kad utk minta amal
mungkin kot
ader 2 org kan
sorang nyanyi ~ sedap tau suara dia
sorang lagi main gitar ~ pitching tak lari la
heheheheh mcm juri plak



last sekali kami mkn
kaya & butter toast
mmg sedap
rasa masin n manis
sweet la
aku mkn sekeping
zura mkn sekeping
lg sekeping zura bwk blk opis
blh zura layan blog sambil mkn roti bakar dr OTWC "D


5 kata-kata indah:

green apple said...

pagi tadi pun akak pekena nasik lemak special tu..

Zura said...

sedap tue roti dia...mcm nk buat sendiri je

.::WaNiE::. said...

selamat berpuasa ena !!

Nana said...

hehe...sporting uncle sam tu, pemes siap msk blog tau uncle sam.heheh

~ain said...

sporting nye uncle tu.. hahaha.. lawak je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha