NuffnangX

Wednesday, August 19, 2009

LuNcH Di Pizza

lunch td aku lunch sama ngan shumie
dr isnin minah nie ajak aku lunch sama
tapi tu la kan
ari isnin aku kan MC
hari selasa plak tak dpt nak kuar sama
sbb bos aku dh blk m'sia
jd faham2 jea la
mcm2 keja nak bg aku buat


jd baru la hari nie aku berkesempatan
lunch ngan minah nie
kira nie lunch kami sblm bulan ramadhan tiba kan


zura pas nie kita lunch sama plak erk
ko pikir la kita nak mkn kat ner plak



aku ngan shumie
aku siap pki mask tau
ikut seruan lg tau
tak pakai nnti kena denda 10k plak



kali nie kami pilih menu yg baru
salad mmg tggi menggunung la kami amik
tapi tak sangka plak abis
biasa mmg tak abis la
kali nie licin
aku la byk mkn hehehehhe


bila pizza smp aku terus la ngap
sementara tu shumie hirup dulu soup
bila pizza dh msk kat dlm tekak
opssss
terus jea aku diam


bila shumie amik pizza
msk dlm mulut
terus jea minah nie keluarkan blk pizza yg ader dlm mulut dia
hehehehehe dah agak pun reaksi minah nie
akan buat mcm tu
sbb tu la aku diam ajer hehehehe

shumie nie tak blh telan klu mknan tu ader rasa
daun kasturi
sbb tekak dia akan kembang
jd tom yam mmg kena duk jauh2 dr dia
sbb confirm shumie akan tutup hidung
rendang mak dia msk pun tak msk daun limau purut
klu letak lg sedap kan


klu aku msk nasi grg suka letak
daun limau purut
sedapnya jea rasa nasi goreng tu
betul tau tak tipu


tak caya korang try la buat..

5 kata-kata indah:

Zura said...

laaa...daun limau kasturi lah paling wangi....eeee...rugi ko mie xsuke bau tue..

Aku mmg nk ajak ko lunch sama pun sblm puasa nie....tp tue lah tunggu ko je lah free...

atty's said...

baru gak lepas makan pizza ..minggu lepas..

iman said...

hehehe...mie mmg x berubah dr dulu, asal ko x bgtau dia na awal²? pizza per korang order nie....erm lame x dgr kabar minah tue, nnt kim salam erk kat dia

saya said...

ooo..ltk daun limau ye? nanti nak try la. chewahh..ye2 je nak try. ntah le bial tahun nak pegang kuali

Nana said...

sedapnye dah lama xmakan pizza, yg cucuk2 tu kebab kan?xpenah lak try heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha