NuffnangX

Saturday, February 20, 2010

Blogger's Famili Day 2010


Date: 28 Feb 2010 (Ahad)
Time: 9am – 12pm
Venue: taman tasik perdana, kl
theme: u look B.L.U.E !
concept: potluck
fees: FREE!!


pasti ramai yang dah tahu pasal gathering nie kan
jadi pada yang dah bagi name pada blog
suziey
skang nie tugas anda hanya lah perlu
meng'confirm'kan diri anda untuk turut serta berjimba-jimba
pada 28hb nnti
memang tak sabar jumpa teman blogger semua


kalau masih belum lagi yang bagi name
dan nak join gathering nie
sila terjah di sini yea [blog suziey]


jumpa di sana..sana..sana..


13 kata-kata indah:

Farra Dhelina said...

yeahhh..jumpa diiiiiisaaaannaaaaaa ;)

~ain said...

nak join jugak, tp malang sekali ada kenduri kahwin kat kelantan!

shahrin said...

ade fees apa2 ke?

chugie said...

SHAHRIN - no fees..
aku pon dah confirm na!

smiley said...

waahhhh bestnye...ade gathering...sure happening nanti kan..

regards,
Triplesmiley

mama tisya said...

jmpe di sana...tk sbr kn...dpt jmpe kwn lama & baru

ezan said...

ena.. kalo ada rezeki kita leh jumpa utk 2nd time.. tp kali ni kena pastikan sarah cukup tdo dulu.. hehehe...

h4ni3 said...

tak dapek join..
ada kerja menanti..
huhu

tunbegia said...

sungguh seronok kalau dapat join,

salamm,

Redbloodsnow said...

UUUUWAAAA!!! GATHERING KAT KUCHING NYAU² NAN ADO KER...JELESSS AHHH :(

zh-ena said...

farra - jumpa di sana


ain - klu tak blh la jumpa utk 2nd time kan


sharin - tak kena bayaran pun..PERCUMA sajer


chugie - kita jumpa di sana

zh-ena said...

smiley - tu la seronok sebenarnya dpt jumpa teman blogger nie


mamatisya - jumpa amy di sana


ezan - tu la kena bg sarah tidor puas2 baru la kita blh chit chat hehehehhe


drhanie - lain kali dpt jumpa drhanie lagi

zh-ena said...

tunbegia - salam kenal


zie - try la zie aturkan gathering di sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha