NuffnangX

Thursday, February 25, 2010

Intrend - 50 Blog Malaysia Paling Menarik


majalah Intrend bulan Mac 2010
aku rasakan dagu zizie nie makin panjang plak opssss


paksa sayang belikan majalah Intrend bulan Mac 2010
sebab aku cari tak jumpa pun majalah nie di jual area subang
geram jea
call sayang, minta sayang belikan
nasib baik la sayang layan kan ajer permintaan isteri dia :p


aku nak sangat majalah Intrend nie
sebab ada di antara teman blogger yang telah menjadi kawan di alam siber
telah jadi popular tu
teman blogger masuk majalah
popular tu ;D


semuanya ada 50 blog yang tersenarai
tapi aku tertarik di bahagian CAHAYA MATA
sebab di situ la teman blogger yang aku kenali disenaraikan
caya la korang :D




tahniah pada yang tersenarai
nak tahu apa blog maner lagi yang tersenarai
untuk
@ fashionista
@ perkahwinan
@ usahawan muda
@ pereka fesyen

boleh la miliki Intrend bulan Mac yang telah ada di pasaran
wah promote tu :D

16 kata-kata indah:

~ain said...

ingatkan ena pun masuk majalan intrend ni.. macam nak pi beli je majalah ni..

zh-ena said...

ain - ena tak popular pun hehehhehe

Intan said...

Waaa...ena pon dah buat entry :)

K.Intan smlm dok cari kat area rmh tapi tarak so besok baru nak p alamanda...hu hu.

Ena pon popular apeee...u're one of my fav blogger! Not forgotting that u're the "top" commentator in my blog too :)

Thanks dear :D

Redbloodsnow said...

wahhh...bestnyer blog kuar dlm mag kan. camne ek dorg leh dpt kuar dlm mag. ade isi pape form ker??? hehehe

interested ler plak zie :P bluekkss

.::WaNiE::. said...

kelasszzz!! siap promo heheheh

Mak Su said...

wah! masuk gaks crita blogs dalam majalah fofler ek. meaning, 'blog is in now'

:)

Farra Dhelina said...

taniah sume.. saya tumpang happy!! gelemer uu!! ;p

saya said...

wahhh...taniah pada mereka ye..blog kita bila nak tersenarai?? patut kena ada senarai blog terperuk..kompom saya blog saya boleh menang nih. hehehhee

MiD0ri said...

Salam.. wahh.. best nye dapat masuk mag. Entah bila la midori dapat masuk pulak.. hehehe... tahniah pada semua.. hee

Adya A. said...

memang bertuah lah mereka yang tersenarai...

Extremist Thinker said...

ape benda yg menarik sgt tue? bwh kategori ape? kriteria?

syuhaida abul said...

wah hebat sungguh mereka....juz m'gunakan tgn utk menaip dan 0tak berpikir da b0ley jadi pemes....ena i h0pe u'll achieve it...chayok2..ahaaaaaaaaaaaaa

Ariff Shah said...

alangkah indahnya hidup kalau tersenarai..

zh-ena said...

k.intan - thanks k.intan :D


zie - pd yg tersenarai tu diorg ckp diorg pun tak tahu mcm maner blh tersenarai


wanie - promote kwn2 hehehehhe


maksu - bloh dah blh diterima oleh semua org

zh-ena said...

farra - kita tumpang tempias jea :D


ciksaya - saper la kita nie kan


midori - kita tetap kita :D


adya - tuah manusia tiada siapa yg tahu

zh-ena said...

extremist - klu lihat betul2 mereka di kalangan ibu bapa yg mendidik anak msg2 dgn cara tersendiri


syuhaida - cha yok cha yok


ariff - dpt berjumpa teman blogger yg baru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha