NuffnangX

Saturday, February 27, 2010

Belanja Lebih Dari RM100...Dapat Percuma

get a FREE photo on us
just purchase anything worth RM100
in a single receipt at Mydin, USJ
and your child will receive a 4R photo complements of Mydin and Tots 'r' Us.


emmmm ingat begitu la bila baca flayers yang kami dapat time nak masuk ke Mydin
sebab kami belanjakan duit kami di Mydin sebanyak RM182.20 untuk beli barang dapur
jadi macam best jea sebab dapat amik gambar free kan
terus la pergi ke tempat tersebut untuk ambil gambar
kalau nak sewa baju kena bayar RM10
jadi aku taknak la sebab baju umairah pun cantik jea


jadi kami saksikan ajer la gelagat umairah untuk dirakamkan
umairah macam happy jea bila
ada orang amik gambar dia
tak nangsi pun memang bagi respon yang baik la


dah siap semuanya
kami lihat gambar umairah di pc
terus budak cina tu cakap

"kalau akak nak gambar nie..sekeping RM10
kalau amik semuanya kami bagi discount cuma RM68 untuk 9
keping gambar"


aku dan sayang pandang2 dan jeling2
aik kata free
skang kena bayar plak
emmmmm jadi kami pikir idea busniess diorang nie
memang la amik gambar tu FREE
nak gambar kena la bayar
emmmmm memang pandai
kalau nak mskkan dalam cd kena bayar jugak
total semuanya RM103
mak aiii cekik darah betul la


sayang taknak aku bising2 kat situ
terus minta print kan semua gambar
tapi taknak CD
sayang cakap kita scan ajer di rumah
jadi kami bayar RM68
untuk 9 keping gambar
emmmmm lu pikir la sendiri
cuci gambar di kedai boleh dapat cuci beratus keping gambar


pastu nak masuk contest kena bayar RM10 lagi
jadi terus cancell nak masuk contest
bayar pun belum tentu boleh menang
itu pun kalau betul la kalau ada contest nie
emmmm kalau macam nie
baik amik photoshoot ngan kak emma jea
150 keping untuk RM50 jea
buang duit sayang bayar untuk 9 keping gambar nie
hati jadi cool jea bila tengok gambar umairah yang cute nie



budak cina nie tengah jalankan tugas
untuk rakamkan aksi bersahaja umairah di hadapan camera


jom tengok gambar umairah
yang tengah menggediks











5 kata-kata indah:

.::WaNiE::. said...

Mahalllnye enaaa,

Jahat ek ! amik gambar percuma, nak gambar tu kene bayarrrr.eiiiii

NL said...
This comment has been removed by the author.
ezan said...

penipu!!!!! dah la mahal... nape ek dorg ni menipu camni.. kalo ezan ezan pun bengang. tp nasib baik umairah comel... hilang sket marah walaupun rasa rugi jugak..

zh-ena said...

wanie - tu la geram jea bila dgr kena byr tu


ezan - sbb tgk gambat comel jea kami tetap byr gak klu tak jgn harap la

saya said...

buat laporan..diaorang ni selalu sangat memerangkap pengguna dan menyalahtafsirkan maklumat. patot ena bagi sebijik kat orang2 tu..bior orang lain pon tau jugak. benci dengan penipu!!! pi email kat pak mydin tu cepat. cc ke tribunal pengguna.. wahwahwahhh.... geram ni. btw, umairah adalah super comel. muka bulat yo!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha