NuffnangX

Thursday, February 18, 2010

Main Bowling

kejadian : sabtu yang lalu

sayang ajak main bowling di OU
aku ok ajer hehehhehehe
kalau bab berjalan memang akan on jea aku nie


bagi kaum china tengah makan besar kan
yang family aku plak nak makan besar gak di OU hehhehehehe
susah gak nak cari parking
ingatkan kaum cina makan besar OU akan senang nak kunjungi
tapi kaum melayu plak yang penuh
emmm amik kesempatan la kan



singgah dahulu di Petronas
biasal la kan nak isi minyak
takkan la nak isi minyak masak plak di sini
macam biasa
kalau nak bayar
sayang memang akan bawak umairah


hah kan dah kena paw babahnya
hehehhehe umairah dapat toy baru
ala yg kita conteng2 atas papan tu
pastu boleh padam dengan kita tolak botton ke kiri dan ke kanan
untuk hilangkan kesan conteng atas papan tu
emmm terbang la RM19.90
hehehhehe baru tahu kan perangai anak sorang nie



sampai di OU pukol 9 lebih
perut plak memang dah lapar
memandangkan kami turun dari Pakson
terus ajer la kami tuju ke restaurant Chili's



memandangkan air yang sampai dulu
emmm apa lagi la kan pasti la si kecik nie nak minum dulu
nak amik balik meraung plak si keik tu
jadi kami pantau ajer la supaya air tu tak tumpah atas meja kan

emmmm ada gak kaum cina makan besar di restaurant tu
dah moden dah skang nie kan
ialah ingat dalm kepala otak aku
makan besar di rumah sajer :D



aksi-aksi umairah
kadang2 geram jea ngan budak sorang nie



antara menu pilihan kami di Chili's
banyakkan
yang makan cuma 2 orang sajer
tapi order macam untuk 4 orang sajer
waiter tu asyik tanya
"2 person only right"
heheheheheh tak percaya kami nak makan ker
tapi tu la bila order time perut kebulur memang itu la yang akan terjadi
tapi jangan tak percaya tau
memang abis dengan apa yang kami order tu



comel tau umairah nie
bila batuk jea
cepat2 amik tisu
pastu tutup mulut
hehehhehehehe so cute
memang aku dan sayang tergelak la tengok aksi umairah tu :D



dah puas melantak
terus naik ke atas untuk main bowling
kami main 1 games ajer
sebab aku rasa macam malas nak main plak
tapi follow ajer la sayang



aksi-aksi pemain bowling amatur
hehehhehehe
tangan aku macam tak kuat ajer nak baling bowling tu
jadi bola asyik la masuk longkang hehehehhehe
sebab tu la aku rasa macam malas ajer nak main



si kecik nie pun nak gak baling bola bowling
tu yang sibuk jea nak angkat bola bowling tu
tapi tolak2 ajer la bola tu
pastu ingat bola biasa la kot
siap nak tendang bola tu hehehehhehe
tak bergerak pun bola tu


main sekejap ajer
huhuhuhuhu aku kalah
memang tak banyak la mata point yg aku dapat kutip
ialah asyik jatuh ke longkang ajer kan
emmmm takper sayang
lain kali ena plak yang menang


7 kata-kata indah:

[-suziey-] said...

ouh lama xmkn kt chillis..mmg best..kalu order 1 plate je pn ckp utk mkn berdua..sbb dia pnya mmg big plate kan

Zura said...

bile boleh main bowling sama nie...

mummy_ayu said...

wah..seronok nye..[ie makan, main bowling..i like!

chugie said...

wow chili's.. aku penah gk bebrapa kali nk makan kat sane (OU).. tp bila pegi je, sure full n kene tunggu lama.. so, tangguhkan je dulu niat tu..

p/s: ena, ko tak kuat pegang bola bowling tu ke, ko tak reti nak balin ni??

saya said...

wahh..say akalo pegi chillis memangtak pernah habis..sebab portion besar.. macam nak pengsan! ena..bila kita nak main bowling sama2 nih???

Nana said...

dah lama xmain bowling, ritu time g genting main ngan damia hehe seb baik tak tkepit tangan kt tmpt kuar bola sebok je tangan dia letak situ

zh-ena said...

suziey - tu la tapi sbb nafsu lapar sgt tu yg over order sgt..tapi ok la tu nsb baik la abis2 heheheheh


zura - tu la kan..klu aku blh main main ajer la ra


mummy ayu - tu la sudah kemestian utk mkn dah buat aktiviti sampingan utk family kecik kami nei :D


chugie - kena tgk gak la sbb klu kena tggu pun kami laki bini sggp jea tggu kat luar hehehehhehe

itu semua pro paganda taknak ngaku dah kalah heheheheheh


ciksaya - tu la kan kena ajak nezha sekali tu baru blh abis hehehhe @pun ajak jea ena g mkn sekali confirm abis

nak main bowling ok ajer..nnti kita calling2 yea nak main bila


nana - tu la sama jea ngan umairah tu..dah bg main bola tu baru la tak sibuk kat tempat bola keluar tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha